Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivia231111111111111111111

Powinnam to zakonczyć?

Polecane posty

w czerwcu zaczełam sie spotykac z jednym facetem. On raz sie odzywa, raz mnie olewa ... a ja siekompletnie w to zaangażowałam. nie raz przez niego już płakałam , martwiłam się... czasem nie potraie sie dobrze bawić np na imprezie tylko myślę o nim nie jestem jakąś 16 letnią gówniarą choć pewnie można by pomyslec ,ze się tak zachowuje . mam 23 lata. najgorsze ,ze ten facet ma dziewczyne i zdradza ją ze mną... nie mam nic do tej dziewczyny ,ale się chyba zakochałam.. ciągle o nim myśle ,a on owszem chce się umawiac i przyjeżdzać do mnie,ale na seks Jestem prawie na 100 % pewna ,ze on z tą dziewczyną nie ma zamiaru zerwać a nawet planują wspólną przyszłość...

Gość Camilla261
Mysle ze tak, jestes dla niego tylko rozrywka i odskocznia...moze tamta mu nie daje albo daje za mało...ale pomysl, nawet jak teraz robi tak z inna...znaczy zdradza itp nawet jkabyscie byli kiedys razem bedzie pewnie robił i tak z Toba...szkoda zycia dla tagiego drania!

Jak on się nie odzywa potrafie siedzieć smutna cały dzień i ciage patrzec na telefon.. a jak sie odezwie i napisze kilka czułych słow to prawie skacze z radości.. wiem ,ze to może infantylne ,ale bardzo mi na nim zależy... sama nie potrafie wytłumaczyć czemu bo z wyglądu jest mocno średni ,w łóżku też rewelacji nie ma...Poza tym charakter ma jaki ma skoro zdradza narzeczoną. a jednak.. serce nie sługa

Tzn może ,, zakochałam się " to za duże słowo narazie wiec powiedzmy ,ze sie ,, zauroczyłam " Nie wiem jak dam radę z tym skonczyc...

Gość Camilla261
wiem z reguły ze łątwo sie mówi z trudniej robi ale moge Ci tylko to poradzic, byłam w zwiazku z facetem ktory przynzal mi sie ze zdradzał swoja byłą, ja wmówiłam sobie ze ze mna bedzie inaczej... a jednak on mnie takze zdradzał, 2 tyg przed planowanym wspolnym wyjazdem na wakacje oswiadczyl ze sie zeni!!!!!! to bolało o wiele bardziej niz Twoja bardziej jasna sytuacja wiesz przynajmniej na czym stoisz, pogadaj z nim powiedz o swojej sytuacji i ze jesli nie zamierza nic z Toba planowac ze masz dosc, moze czułe słówka sa po to zeby Cie utrzymac przy sobie i wykorzystac dla seksu... neistety milosc jest slepa :/ wiem o tym...