wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 kto wygra wybory ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 nikt sie nie interesuje polityką , ooo co za zmiany!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniooo ciekawskiii =) Napisano Sierpień 13, 2012 Ta wiedza, nie jest ci do niczego potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chytry dwa razy traci Napisano Sierpień 13, 2012 Master111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 własnie , ze jest , lubię wiedzieć , co sie dzieje na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 chytry dwa razy traci głupi ma zawsze szczęście ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniooo ciekawskiii =) Napisano Sierpień 13, 2012 No to jeśli lubisz to czytaj porządną prasę. Ale z dobroci serca mogę ci pomóc. Najprawdopodobniej niewielką przewagą wygra ten matoł Obama. Przynajmniej ja tego się spodziewam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ha ha ha hahahhahahha vy Napisano Sierpień 13, 2012 nie ma to znaczenia. i tak syf i tak syf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 w takim razie , dlaczego wszedzie mówią , ze Mitt nie ma żadnych szans z Obamą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniooo ciekawskiii =) Napisano Sierpień 13, 2012 Nie ma to znaczenia dla ludzi, którzy nie mają o tym pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Sierpień 13, 2012 Normalni zagłosują na Roomeny'a. Lewaki na Obamę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniooo ciekawskiii =) Napisano Sierpień 13, 2012 MR nie jest zapewne najlepszym kandydatem republikanów w ich historii. Obama ma wielkie poparcie mediów, intelektualistów i różnych lewaków. Oni krzyczą najgłośniej. Przecież przeciętny sympatyk republikanów, nie zagłosuje na Obamę, więc jego głos pójdzie na Roomneya. Ja tu pomijam tę specyfikę systemu elektorskiego, tylko zwracam uwagę, że mniej więcej połowa Ameryki jest stosunkowo konserwatywna i niechętna Obamie i lewicy. Obama to najgorszy prezydent od niepamiętnych czasów. Ale będzie chwalony bo jest czarny i jest lewakiem. Jest dla środowisk lewicowych symbolem triumfu nad tradycyjną Ameryką. Roomney nie jest dość dobry, by przyciągnąć wahających się. Tak to chyba wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Sierpień 13, 2012 czy jest jak myślałam MiTT Roomney jest za cienki , żeby wygrać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dla mnie Napisano Sierpień 13, 2012 to mogą sobie wybrać nawet ahmeda von cyferblat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oby Mitt wygrał Napisano Sierpień 13, 2012 oby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach