Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudofobia

Poznałam i polubiłam

Polecane posty

Gość pseudofobia

Poznałam cudownego faceta, na tym nieszczęsnym kafe! Ja w związku, on w trakcie naprawy swojego małżeństwa. Pisaliśmy, polubiłam go strasznie!! Mieliśmy o czym rozmawiać, rozmowa z nim była elementem mojego dnia, sensem do włączenia komputera ;-) A teraz...milczy, pogniewał się. Zapewne z powodu tego, że czasem mój charakter jest nie do poskromienia, a on..może nie zawsze wyobrażał sobie tak nasze rozmowy. Nie mogę tego wytrzymać, tej ciszy. Wiem- nie zakochałam się, tylko cholernie polubiłam. Ma w sobie te "coś"... to co mnie urzekło. Coś co sprawiło, że może być moim przyjacielem. Coś.. co sprawiło że mogłabym pić z nim litrami tą kawę na którą się umówiliśmy i nigdy już jej wspólnie nie wypijemy...

Gość Dwie siostry
Nie pogniewał się.Teraz nie może pisać,ale jeszcze napisze

Gość niski johny
Czesc. Ile ten pan ma lat?

Gość pseudofobia
nie napisze..pewnie nie chce mnie już znać. niski johny - a co myślisz że to o Tobie mowa?

naprawia swoje małżeństwo, więc znajdz sobie kogos wolnego prawiczka najlepiej! i nie psuj mu zycia;)

Gość pseudofobia
Nie psuje mu życia.. Nie wtrącam się w jego związek, nie chce być powodem jego kłótni, a tylko przyjaciółką. Tyle razy podpowiadałam mu-jak przyjaciółka, nie rywalka jego żony. Sama jestem w związku. Nie chce tego psuć. Chcę naprawić wyłącznie naszą znajomość.

Gość wiesz jak koncza takie
przyjaciolki:D moze jego kobieta mu zabronila albo bylas tymczasowa pocieszycielka i tyle:)

Gość pseudofobia
nasi partnerzy o niczym nie wiedza.. byc moze przestałam juz byc pomocna pocieszycielka i tak szybko zniknęłam z jego życia..