Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawiam sie ??

wczesna ciąża a alkohol...

Polecane posty

Gość obawiam sie ??

witam, tydzien temu skończył mi się mój 2 tygodniowy urlop i obawiam się ze w czasie jego mogłam wpaść w nieplanowaną ciąże.. teraz się zaczynam obawiać że faktycznie mogłam wpaść bo miałam dni płodne, alkohol, wiadomo jak to na urlopie... teraz teorytycznie mogę byc w 2 tyg ciąży, planuje zrobic test jutro rano a już się obawiam że mogłam zrobic krzywde dziecku przez picie alkoholu ... z tego co wyczytałam dziecko do 5 tyg jest chronione przed czynnikami zewn.

Ja również chętnie dowiem się jak to wygląda we wczesnej ciąży (takiej, o której wcale się nie wie) z piciem alkoholu...

Ja również chętnie dowiem się jak to wygląda we wczesnej ciąży (takiej, o której wcale się nie wie) z piciem alkoholu...

Gość o dżizas
do puki pępowiny nie ma to nie ma większych obaw, a pępowina sie wykształca z tego co kiedyś czytałam w 4 tygodniu od zagnieżdżenia zdaje się.

Gość dvdfvfd
Ja tez bardzo chetnie sie dowiem co o tym myślicie... Jestem w 12 tygodniu i na poczatku zanim jeszcze się dowiedziałam trochę popiłam i paliłam papierosy;/ i teraz się strasznie martwię o moje maleństwo... Jednak wsyzscy wokół włącznie z moją Panią ginekolog mnie uspokajają i mówią, że w tym okresie dzidiza jest jesdzcze chroniona przed szkodliwymi czynnikami... jednak pomimo to strasznie się martwię:(

Gość o dżizas
dvd przecież natura to tak wykombinowała żeby dziecko było bezpieczne w tym czasie jak nie wiesz. poza tym czasu nie cofniesz a tym całym stresem bardziej zaszkodzisz dziecku. Ja mam kumpelę co do 4 miesiąca nie wiedziała bo odstawiła antyki i imprezowała w tym czasie równo a dziecko urodziło się zdrowe.

Gość obawiam sie ??
ja mam tylko nadzieje że jak jednak wpadłam to nic się nie stało mu przez te %%%