Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jtmwthamdwkemat

Waze 45 kg...jak przytyc?

Polecane posty

Gość Jtmwthamdwkemat

Nigdy sie nie odchudzalam, jem normalnie ale wygladam fatalnie...co robic?co jesc?

Gość fgdfgdfgdg
tez nie wiem, bo ostatnio schudlam,i waze 46 :-O

Gość a ja marze o 48 chociaz,
robie co moge, mecze diety i prawie zadnego efektu. Jakie to zycie niesparawiedliwe. Oddalabym obydwu wam po 5kg i bylabym najszczesliwsza pod sloncem...

Gość pioooo
wybierzcie się do dietetyka, który dobierze dla Was odpowiednią dietę wysokobiałkową. Może zaatakował Was jakiś pasożyt?

Gość lotos_123
kiedys ważyłam 55kg przy wzroscie 162. Dla mnie było to za duzo i postanowiłam się odchudzać. W 3 miesiące schudłam 7kg. Dzis jestem zadowolona z mojej wagi, w koncu moje wymarzone 48 kg:) i zachywt innych jaka jestem zgrabna, drobna i jaką mam fajną figure :) Na początku obawiałam się tego że schudłam, fajnie, ok ale jak zaczne normalnie jesc i porzuce diete to wszytsko powróci.. ale ku mojemu zaskoczeniu, jem normalnie jak w czasach gdy wazyłam 55kg, objadam sie czasem a mimo to waga stoi w miejscu. Moja rodzina twierdzi, że jestem zbyt chuda :| Ale co mi tam, mi sie podoba, tylko zebym nie spadła poniżej 47.. bo to juz by nie było fajne.

Gość Znam ten bol :( !!!!
Ja waze 53 kg przy wzroscie 156 cm i tez uwazam, ze figure mam sliczna. Kiedys mialam 48, to bylam chuda, wygladalam jak dziecko, nie kobieta. A teraz ladna, ksztaltna pupa, piersi sa i dopiero teraz jestem zadowolona z wygladu :)

Gość taka_jedna_maryśka
tam syrop...do endokrynologa i zobaczyć jak się miewa tarczyca :)

tez mialam ten problem... wiadomo, ze trzeba przytyc zdrowo, a nie objadac sie chipsami... wbrew pozorom to nie jest takie proste. staraj sie nie omijac zadnego posilku, mozesz sobie pozwolic na jedzenie wieczorem, jedz duzo rzeczy kalorycznych, ale zdrowych, np. banany. Ja wazylam 44 kg i mimo obzarstwa przez kilka miesiecy waga stala w miejscu, jak ruszyla...nawet nie wiem kiedy przytylam 8kg. I zrob sobie badania, moze masz problemy z tarczyca, albo masz jakis problem z ukladem pokarmowym.

Gość AsiaAsiaAsiaaaa
A może masz złą przemianę materii? Proponuję, żebyś sobie kupiła apetizer dla dorosłych, bo on właśnie to reguluje. Może uda ci się przytyć, mnie się udało. Powodzenia.

Gość kukinnika
zazdroszcze ci figury-tylko radze nie idz ta droga , co robi wielu chudzielcow-żarcie slodyczy-cukier zanieczyszcza potwornie organizm , skore zeby psuje-lepiej isc w weglowodany

Gość welllllsh
Hej , pewnie nigdy bym nie napisała na tym forum , ale jeszcze pare miesiacy temu sama przeglądałam sposoby na prztycie , diety nie diety i oczywiście informacje o megace i megalii. Ważyłam 40 kg przy 170. Czułam sie po prostu strasznie , miałam już dość i postanowiłam przytyć za wszelką cenę i kupiłam 2 butelki syropu megalia ( 300 zł w plecy) Pierwsza butelka nie przyniosła wiele kg , może z 3 , 4 . Ale za to po drugiej przytyłam 15 kg. Piłam 15 ml co 4 , 5 dni jak juz rozciagnal mi sie zoladek. Duzo osob pisalo o tych syropach że szkodzą itp. Ja całą kuracje konsyltowałam się z lekarzem i nic mi się nie stało. Okres się zatrzymuje? A jak się waży 40 kg to masz normalny okres? Ludzie piszą o tych syropach głupoty i jeśli masz niedowage 15 kg to i tak nawet o tym nie wiedząc twój organizm jest tak wyniszczony jak przy poważnej chorobie . Bo taka niedowaga to choroba . Całe życie wmawiałam sobie że taka jestem po prostu , że jem normalnie Zdałam sobie sprawe z wielu rzeczy podczas kuracji. Że wcale nie jadłam normalnie. Że wiele razy zostawiałam pół obiadu , że nie jadłam śniadań kolacji , czesto jedna kanapke na dzien.Żeby nadgonic tyle kilogramów trzeba jeść tony , inaczej nie ma szans przytycia do normalnej wagi . Jeśli masz taką niedowage znaczy ze cos z toba nie tak , ze jestes po prostu chora! Na chorobe bierze sie leki i to jest wlasnie na to lek. Teraz waze prawie 60 kg i dopiero teraz zobaczyłam że marnowałam sobie młodosc kompleksami, brakiem sily do czekogolwiek i chodzeniem w lecie w spodniach.Trzeba działać a nie płakać i się bać . Ja nigdy w życiu nie wróciłabym do tamtej wagi , to był koszmar . Dziś jestem po prostu inna osoba. Jeśli macie jakieś pytania piszcie na maila: wellsh@interia.pl

Gość gość
Hej dziewczyny :) Jeśli chcecie przytyć, polecam wam gorąco bloga www.feeder.blog.pl Znajdziecie tam mnóstwo sprawdzonych porad ja przytyć, przepisów i innych wskazówek. Trzymam kciuki, żeby wam się udało, jeśli macie jakieś pytanie, pytajcie w komentarzach na blogu, chętnie każdemu pomogę!

Gość gość
Ja stosuję tą dietę i przytyłam już sporo. Jest to dieta opracowana dla osoby ważącej 60kg także pewnie się przyda. http://super-brzuch.pl/jak-przytyc/ jak przytyć zdrowo i szybko ? Stosuj tą dietę i ćwicz. Ta dieta na przytycie daje dobre efekty.

Gość gość
Stosuje suplement largomass i przyznam, że jest to jeden z nielicznych, który rzeczywiście działa.

Gość gość
Jeżeli jesz normalnie to cudów nie ma,masz robaki lub inne pasożyty, jeśli masz dodatkowo worki pod oczami i problemy z zasnieciem,to powinnaś iść do doktora..pasożyty właśnie nocą się uaktywniaja

Gość gość
Ja waze 42 kg bo mam nerwicę :(

Gość gość
a mozna tyc majax pasozyty? czy jak latwo tyje to mam byc spokojna ze nie mam pasozytow

Gość gość
Z tymi pasożytami to ktoś pojechał :) Są różne typy ludzi, osoby bardzo szczupłe to tzw. ektoformicy i sam do nich należę, bez względu od ilości spożytych kalorii waga stoi w miejscu, a nawet jeśli uda się złapać dodatkowy kilogram to jeden cięższy dzień i się go traci. Ektoformików tkanka tłuszczowa się nie ima, jedyny sposób na zwiększenie masy to dieta bogata w białko i treningi siłowe na powiększenie masy mięśniowej.

Gość gość
najlepiej zaczac cwiczyc i przede wszystkim zaczac lepiej sie odzywiac, zdrowo. Skorzystaj z cateringu dietetycznego. Najlepiej www.fitandeat.pl od brzezińskich, tam masz opcje konsultacji dietetycznych gdzie dokladnie Ci powiedza co powinnas jesc i przydziela Ci diete ktora da Ci najlepszy efekt. Ja sama chcialam schudnac, wiec jestem na najnizszej kalorycznosci ,ale juz teraz moge powiedziec ze dziala i schudlam juz bardzo duzo wiec jestem pewna ze Tobie uda sie za to przytyc. Trzymam za Ciebie kciuki, z tym cateringiem na pewno Ci sie uda.