Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednatakaaaaaaaaaaaaaaaa

do kobiet, które nie chcą mieć mężów i dzieci

Polecane posty

są tu takie? mi osobiście chce się rzygać na myśl o dzieciach i rodzinie. faceta też nie chcę mieć. nie mogę zrozumieć jak moje koleżanki mogą w tym wieku wychodzić za mąż (mam 23 lata) i dzieci rodzić. przecież to totalna porażka. bachor i mąż ustawiają ci całe życie, wiążą w domu przy garach i brudach. co wami dziewczyny kieruje, że w młodym wieku decydujecie się dzieci rodzić?

Gość drugataaaaaaaaaaaaaka26
czesc! ja mam 26 lat mam faceta ale slub i dzieci NIE MA MOWY !! uwielbiam swoja prace, robie doktorat ejstem wolna i szczesliwa :)

ja piszę o kobietach, które wcale nie chcą mieć faceta i dzieci. życie bez zbędnego bagażu i zobowiązań. jest tu ktoś taki?

Gość sama nie wiem....
ja nie chce dzieci ale męża w sumie bym chciała bo raźniej razem iść przez życie a nie być samotną, ale narazie jestem sama i mam 28 lat

A facet to bagaż i zobowiązanie? Mnie się wydaje, ze trochę tak ciężko samemu...

oczywiście, że facet to bagaż. wolę iść przez życie sama niż z jakimś obrzydliwym knurem (możecie mówić, co chcecie, ale w dzisiejszych czasach nie ma normalnych facetów. jeżeli już się jakiś znajdzie, to jest zajęty :))

Gość sama nie wiem....
wiekzzosc kobiet tez jest obrzydliwa

nie wiem, czy cieżko, ale niewygodnie chwilami nie to, że od razu to musi być mąż temat jest nieprecyzyjnie wpisany, bo najpierw o mężu, potem w ogóle o facecie ja nei mam dzieci ani męża, ale mam faceta i pasierba, więc nie wiem, czy mieszcze się w założeniach autorki w temacie tak, w rozwinięciu nie

Gość retertrtryt
ewka ale ty mialas meza, ktory cie zostawil, bo nie cchialas rodzic dzieci. i teraz mieszkasz z konkubinem, ktory dla ciebie zostawil swoją żonę, nawet pisalas mu pozew rozwodowy

dobra, super. temat jest nieprecyzyjny- fakt. w każdym razie czekam na odpowiedzi kobiet, które nie chcą mieć z facetami nic wspólnego.

Gość drugataaaaaaaaaaaaaka26
no to soie zdecyduj!! to nie pisz w temacie MEZA TYLKO FACETA W OGOLE BIO JESLI PISZESZ MEZA TO NORMALNE ZE ROZUMIE SIE TO JAKO FACET tak ale maz nie...zdecyduj sie!!

Gość dshjasdkadjw
ja nie chce dzieci, meza tez nie narazie, moze kiedys mi sie zmieni, faceta warto miec wiesz tez mam 23 lata ale z chlopem jest inaczej pocaluje przytuli :P zrobi dobrze hehehehe, a Ty czemu nie chcesz? Jestes dziewica? Boisz sie facetow?

Gość Minulka23123
facet to fajna rzecz a mowisz tak bo moze nie bylas nigdy w zwiazku albo przeciwnie ktos Cie bardzo zranił, jesli nie byłas w zwiazku smieszne byłoby mówienie ze sie czegos nie chce i nie lubi jesli sie tego nawet nie spróbowało... :P