Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 858585

co robić?

Polecane posty

Gość 858585

Witam Od 3 lat mam męża, znamy się od 5, mamy 4 miesięczne dziecko. Od kiedy zaszłąm w ciąże mąż się zmienił( ciąża planowana), zrobił się chamski, robi co chce, zachowuje się jakby był wolny. Ostatnio zaprosił mnie do kina( prezent na rocznicę), popłudniu wysłął sms ze jego kolega zdał prawko i idzie z nim oblewać ( twierdzi ze jemu obiecał, a co zemną?), często mnie wyzywa(ostatnio spodni szukał i darł się po mnie gdzie ja mu je przedupiłam itp.), w moje urodzine łąskawie szukał po pracy prezentu dla mnie, posiedział zemna moze z godzinke po czym przyjechał jego kolega i grali na komputerze reszte wieczoru (miałam wmawiane ze on zajmowal sie moim gosciem), ja zarabiam wiecej od niego, nie poczuwa sie do tego zeby poszukac czegos lepiej płatnego, twierdzi ze ja mam to po co jeszcze?, seksu nie ma.... nie mam juz sily... co robic???

Gość pomarańczlala
Porozmawiaj z nim, spytaj się, co jest dla niego ważniejsze, czy kumple, czy rodzina. Jeśli dalej się będzie zachowywał jak gówniarz, to się wyprowadź i wyślij pozew o rozwód. Może zmądrzeje. Jak nie, to nic nie stracisz.

Gość 858585
kilka razy probowalam rozmawiac,byla poprawa ale chwilowa...

Gość jaśkaaaaa
to wyjdź z domu na cały dzień i całą noc. Zostaw karteczkę ze jesteś bezpieczna ale nie wrócisz do czasu kiedy zmądrzeje:)

Gość taka_prawda
ile macie lat? Bo mąż wydaje się być jak dzieciak

Gość 858585
ja 27 maz 29

Gość taka_prawda
Czasem ciąże, śluby powodują w ludziach poczucie, że już nic ich nic nie czeka, nic innego się nie wydarzy tylko ta rodzina i próbują jakoś od tego uciec.

Gość 858585
ciagle sie zastanawiam czy z tej sytuacji jest wyjscie inne niz rozwod?

Gość 858585
up up up

Gość powiem i ja.....
ja myślę że powinnaś po raz ostatni porozmawiać na poważnie z mężem ale tym razem porusz sprawę rozwodu ....po co macie być oboje nieszczęśliwi ...bo jeśli on ucieka z domu do kumpli to znaczy że nic go w domu nie trzyma ...nie potrafi uszanować ani rocznicy ślubu czy też Twoich urodzin

Gość allall
też uważam ze powinnaś z nim porozmawiac na powaznie ostatni raz i być stanowcza, jesli nic sie nie zmieni zabierz dziecko wyprowadz sie np do koleżanki czy do rodziców i zobaczymy co wtedy powie, zobaczy ze nie można z Toba pogrywać. Wróci wcześniej niż myślisz. Pozdrawiam i życze powodzenia:)

Gość 858585
dziekuje za rady:) spróbuje z nm porozmawiac a jak nie to niech sie pakuje i wynosi, to moje mieszkanie a nie jego, bedzie mial problem bo tak naprawde to nie ma gdzie isc....

Gość 858585
moze tez ja teraz to zauwazylam, od roku siedze w domu , wczesniej oboje praowalismy wiec nie przebywalismy tyle czasu razem, a moze jego to przeroslo i nie wie co robic teraz

Więc myslę, zebys tak od razu go nie pakowała. zacznijcie rozmawiać i spróbuj budować na nowo. Może i go rpzerosło, bo widze że nie masz do niego szacunku przez to że zarabia mniej. Sa terapie małżeńskie, są psychologowie. Jak chwicisz się wszystkich mozliwych sposób, to go spakuj i się rozwiedź. Ale na razie, dla dobra dziecka, spróbuj inaczej.

Gość facet jak najbardziej
"POROZMAWIAJ Z NIM" :D:D:D Wy to byście rozmawiać chciały. Facet to nie kobieta. Podziałaj coś. Nadrzyj się na niego, za fraki weź.

facet jak najbardziej "POROZMAWIAJ Z NIM" Wy to byście rozmawiać chciały. Facet to nie kobieta. Podziałaj coś. Nadrzyj się na niego, za fraki weź. Przecież to też rozmowa ;)

Gość 858585
mam zal do niego ze nie robi nic zeby znalesc lepsza prace, eh skomplikowane to wszystko, chyba toniemy w zalach do siebie

Gość tylko coś sprawdz
am

Gość 858585
up up up