Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gardząca plebsem

Napisała do mnie dawna przyjaciólka. jaka ona ograniczona.

Polecane posty

Gość Gardząca plebsem

Blablabla pyta co u mnie, mówi co u niej i zaczyna się chwalić. Ze zrobiła prawko, jakby to było jakieś wybitne osiągnięcie. Ze zrobiła sobie tatuaż, jakby mnie to interesowało:O Ze pofarbowała włosy U FRYZJERA, no szok! Ze była nad morzem :D:D:D:D ŻENUA :D

Gość no dziewczyny to się
zazroscisz?

Gość już nie ma na co czekać
Skoro tak to traktujesz to nie była twoją przyjaciółką tylko zwykłą znajomą.

Gość Gardząca plebsem
Nie :D Po prostu dla mnie dziwne jest chwalenie się tak prostymi i normalnymi rzeczami :D rozumiem gdyby pochwaliła sie, że była za granicą na jakiejś wycieczce, że widziała to i to, że zwiedziła to i to, że była np. na jakimś koncercie a ona mi tu o fryzjerze z jej wiochy. Rozumiem gdyby to był jakiś ekskluzywny salon fryzjerski, ale nie jakaś wiejska pipidówa z fryzjerkami świeżo po zawodówce :D

Gość ixyyyyyyyyyyy
a czym TY sie jej pochwalilas?

Gość Gardząca plebsem
Ze osiągam dobre wyniki na studiach, że mam dużo przyjaciół i udane życie towarzyskie :) ją nawet matura przerosła :D

Gość ixyyyyyyyyyyy
no popatrz jaka ty wspaniala jestes tylko nie zapominaj, ze ta "ograniczona" dziewczyna byla kiedys twoja przylaciolka wtedy ci to nie przeszkadzalo?

Gość panienka z okienka :)
Ograniczona to Ty jesteś, dziewczyna umie się cieszyć z małych rzeczy i bardzo dobrze! Skoro była Twoją przyjaciółka to chyba nic dziwnego w tym nie ma, że opowiedziała Ci o czymś z czego jest zadowolona! Spójrz na siebie, bo to raczej Twoje zachowanie świadczy o tępocie umysłu a nie jej ograniczeniu skoro wypisujesz takie rzeczy...

Gość hiacentya
z twoich wypocin wynika że to ty jesteś ograniczona i zazdrosną babą

Gość dewfwefewfewf
to o czym miałaci opowiadac?to ty zalosna jestes...i ciekawe co niby soba reprezentujesz ,ze nie jestes plebsem?

jaasne, tylko ze jakby ci napisala ze byla na super zagranicznej wycieczce to bys tu wylewała swoj jad z zazdrosci. chociaz widze ze po twojej wypowiedzi tez tu cos nie gra. dlaczego twierdzisz ze dziewczyna sie chwali? moze ona nadal ma cie za przyjaciolke i powiedziala ci o tym wszystkim tak po prostu, na pytanie co u ciebie slychac, podala normalne odpowiedzi, co ostatnio robila.

Gość dewfwefewfewf
poza tym nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to dosc normalne ,ze przyjaciele sobie opowiadaja co u nich slychac i co sie wydarzyło...

Gość dhdhdjddjdjdh
Wyśmiewasz publicznie ludzi, którzy uznali że jesteś godna tego by się z Tobą podzielić swoimi osiągnięciami, gratuluję 🖐️

Gość 65555525
Nie wstyd ci, szmato?