Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Dlaczego ludzie atakuja rasistow, a nie tych, ktorzy szkodza europie?

Polecane posty

czy rasizm to cos zlego? jakby nie patrzec to logiczne tezy poparte argumentami, nie oznacza od razu, ze ktos jest zly. a o to co ostanie przyklady: ---------------------------------------------------------------------------------------- -W czwartek 12 lipca, 18-letnia Szwedka została napadnięta przez trzech czarnoskórych mężczyzn, którzy na jednej z ulic w miasteczku Bollns okradli ją, pobili i zgwałcili. Ten czyn nie spotkał się jednak z potępieniem części środowisk, które w obliczu czarnego koloru skóry gwałcicieli zaplanowałymanifestację przeciwko rasizmowi, jakim ma być wyróżnianie koloru skóry sprawców czynu. Z rodziną młodej dziewczyny solidaryzowali się za to nacjonaliści, skupieni w Partii Szwedzkiej (Svenskarnas Parti) i Szwedzkiego Ruchu Oporu (Svenska Motstndsrrelsen), którzy zapowiedzieli kontrdemonstrację do planowanej akcji „antyrasistów. Rodzina Szwedki podziękowała nacjonalistom, którzy zablokowali „chory pokaz różnorodności ze strony środowisk lewicowych i merytorycznie wypunktowali przeciwników etnicznych Szwedów. ---------------------------------------------------------------------------------------- -Na greckiej wyspie Paros Ahmed, nielegalny imigrant z Pakistanu pracujący w jednym z hoteli (kapitaliści nie pogardzą tanią siłą roboczą) zaatakował 15-letnią dziewczynkę o imieniu Mirto wypoczywającą na plaży. Zażądał jej telefonu, a gdy ta odmówiła rozbił jej głowę o nadmorskie skały. Broczącą we krwi brutalnie zgwałcił. Świadkowie twierdzą, iż z uszkodzonej czaszki wystawał mózg dziecka. Co ciekawe bandyta złożył skargę na warunki w których był przetrzymywany oraz na rzekome pobicie w areszcie. Lider Złotego Świtu Nikolaos Michaloliakos w parlamencie oświadczył: „Dość już nielegalnych imigrantów! Już czas ich wszystkich deportować! Ci którzy mówią o rasizmie, niech wezmą nielegalnych imigrantów do swoich domów. Jedynym rasizmem, który istnieje jest ten skierowany przeciwko Grekom. -------------------------------------------------------------------------------------- -w stolicy Szwecji Sztokholmie dwójka imigrantów z Tajlandii, Banlang Jampasaen i Tanapong Khongkaew, zgwałciła 11-letnią dziewczynkę infekując ją rzeżączką. Przesłuchiwani przyznali się do kontaktu seksualnego z dziewczynką, jednak stwierdzili, iż „zrobiła to dobrowolnie, a oni nie znali jej wieku. W piątek rozpoczął się ich proces. --------------------------------------------------------------------------------------- W kazdej sprawie praktycznie ludzie krytykuja ludzi racjonalnie myslacych, a sprawcom proboja pomoc. czy to efekt prania mozgu?

To co podales to przykłady brutalnych gwałtów i już za takie coś powinno powiesic się za jaja. A tego czy to było na tle rasistowskim to nie udowodnia bo samo oskarżenie o rasizm obróci się przeciwko nim i oni zostaną oskarżeni o razism. Liczy się sam fakt ze to co zrobili jest karygodne. Biali też tak robią.

to co podalem to sa najnowsze przyklady. co do brutalnych gwaltow, to te ataki, gdzie ofiara pada w miejscach publicznych, czy nie zna sprawy, to praktycznie tylko czarni i ciapaci, chyba z 95%. juz pisalem ze to ok kilku do kilkunastu razy czesciej robia niz biali zaleznie od kraju. mam te portale nacjonalistow w ulubionych wiec widze. po prostu najlepiej deportowac kogo sie da, bo oni rodzic beda kolejna patologie. no i do szalu mnie doprowadza zakaz o pisaniu czy czrny czy arab. o dziwo mieszane dzieciaki maja tez wyrazne predyspozycje do gwaltow, te z ciemnymi... chinole maja mniejsze od bialych... to sa gwalty na tle rasistowskim, religijnym rowniez, jestem pewien ze muzulmance tak dzialaja. czuje sie ze robie religijnie dobrze, tak jak te polki co tutaj zaciekle ich bronie sa tylko polem dzihadu. najgorsze ze nie mohe powiedziec do ciemniaka ty malpo bo to razizm. ciemniak moze gadac tak na mnie. ale te murzyny to tutaj hehe takie mopsy, nie wiem to chyba inny sort. ci z ladka jacys bardziej atletyczni.

Gość zaczarowany olowek10000
gwalty na tle rasistowskim? Glupszej rzeczy dawno nie czytalam. No ale po tobie nic madrego sie spodziewac nie mozna

gwalty czesto sa stosowane by upokorzyc wrogi narod, plemie. ciapaci z tego nie wyrosli, i jest masa gwaltow na tle rasistowskim. bo biala, bo nie muslimka.

Gość uuuulaaaaaaa koszulllaaaa
Buhahaha mam nadzieje, ze ciebie tez wkrotce jakis murzyn wydupczy, gowniarzu :) Poczujesz w tylku porzadnego badyla, to od razu odechce cie sie przesiadywac na babskim forum cioto! :D

Dokładnie dla mnie chorym polaczkiem jesteś TY! Po pierwsze jesteś zakłamany i nie masz honoru siedząc w UK a wcześniej opluwałeś Anglię. Po drugie jesteś rasistą który nie ma nic ciekawego do powiedzenia a twoje informacje czy wiedza jest dla mnie żenująca. Po trzecie jesteś złamasem który nie drugiej połówki i siedzi na babskim forum!!!! nic z sobą nie reprezentując!

Gość smierdzacy klocek
a co ma bycie zlamasem wspolnego z 'brakiem drugiej polowki' ? nie slyszalam glupszego argumentu. to chyba tylko polki uwazaja ze jesli nie ma sie 'drugiej polowki' to sie jest nie wpelni czlowiekiem bo posiadanie chlopaka to twoj najwiekszy zyciowy wyczyn - moje gratulacje. popieram deportacje przestepcow i leniwych cwaniakow siedzacych na benefitach.

Gość bergennor
Rozmowa z współczesnymi antyrasistami to jak gadka do samobójcy siedzącego na beczce prochu z pochodnią w ręku -nic już nie dotrze. Rasizm jako zjawisko jest zły .Ale tak samo złe jest zakłamanie karzące niektórymi utajniać statystyki przestępczości by nie wyszły preferencje niektórych grup do np. przestępstw obyczajowych ,seksualnych itp.