Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona nastolatka

Dlaczego nie mogę być taka jak inne nastolatki?

Polecane posty

Gość Marcin_wwaaa
dlaczego nie? ja juz spotkałem sie ok 15 razy przez internet. Trwalo to na przestrzeni 10 lat.Efekt? Oczywiscie wiekszosc spotkan byla raczej przecietna.Kilka niewypałów.Poznałem tez dwie super dziewczyny i z jedna nawet związek 4 letni.

No właśnie w tym problem że mają chłopaków i jak na nich patrzę to szkoda mi że ja nie mam:-(

Gość tacata bro :D
ona jest za mloda na spotkania przez internet, nie mac jej w glowie :D

Gość julka19x
ludzie z internetu to te same osoby co mijasz na ulicy, kazdy ma dzis komputer.

Marcin a gdzie przez internet według ciebie szukać chłopaków?

A skąd będę miała pewność że poznałam normalnego chłopaka a nie jakiegoś psychola jeżeli chodzi o internet?

Gość Marcin_wwaaa
niewiem gdzie szukać książąt z bajki.Powiem gdzie ja bywałem, teraz troche zrobilem sie leniwy i juz nie wchodzę ale uważam że warto na początek.A więc czat.wp.pl , interia.pl onet.pl Kiedys był jeszcze IRC ale chyba juz zdechło. Musisz wyrobic sobie cos w rodzaju filtru na odpadki netowe. Bo jest cala masa sponsorow i innej masci dziwakow, ale szybko zdradzaja swoje zamiary.

Nie szukaj "chłopaka", źle się nastawiasz. Szukaj kumpla, jeśli do siebie będziecie pasować, na pewno oboje to poczujecie:)

Marcin a czemu uważasz że szukam księcia z bajki?

Gość Marcin_wwaaa
dkkl dobrze mówi, powinnas odsiewac szczególnie tych co jeszcze nie bylo spotkania a juz udają zakochanych.

Dkkl tylko gdzie szukać takiego kumpla bo wszyscy moi koledzy raczej nie są w moim typie

Gość Marcin_wwaaa
kazda szuka :)

Gość julka19x
Twoi koledzy to jeszcze dzieci, szukaj sporo starszego jesli chcesz powazny związek a nie dziecinadę

@Zagubiona nastolatka No a jaka Ty jesteś? Czym się interesujesz? Itd. Idź zgodnie ze swoimi pasjami i zainteresowaniami by znaleźć podobnych ludzi. Jeśli lubisz IT to w kółku programistów, jeśli książki to w klubie książki, a jeśli skakać ze spadochrony, to w śród innych osób skaczących:)

Gość Marcin_wwaaa
ja naprzykład lubię narty i żeglarstwo i te pasje pomogly tez poznac trochę osob, takze przez net.Nigdy nie nastawialem sie ze osoba ktora spotkam musi zaraz byc moją dziewczyną. Warto poznawac nowych ludzi, a moze ktos z ich znajomkow bedzie parą dla Ciebie.

Ale gdzie ja mam poznać nowych ludzi jak nigdzie nie chodzę. Trenuje piłkę nożną i jeżdżę ma mecze ale chłopaki chyba nie lubią dziewczyn które grają w piłkę:-(

:-(trudno się mówi:-(

Gość Marcin_wwaaa
napewno lepsza taka co trenuje cokolwiek niz spasiony wieloryb co tylko siedzi przed TV

Gość para razem miłość
julka19x Twoi koledzy to jeszcze dzieci, szukaj sporo starszego jesli chcesz powazny związek a nie dziecinadę 1. Jeśli jej koledzy to dzieci to Ona też jest dzieckiem. I nie gadaj, że dziewczyny szybciej dojrzewają bo może i dojrzewają szybciej ale tylko fizycznie. 2. Jeśli starszego to może jakiś 30 latek?

Widać że nie dla wszystkich:-( no ale cóż:-(

30-latek? Niezły żart. On chciałby ode mnie tylko jednego.

Gość julka19x
30 lat to za duzo ale nie szukaj ponizej 24

Niestety większość facetów leci na takie dziewczyny jak moje koleżanki tzn puste lalki z cyckami na wierzchu. A na te inne nikt nie zwraca uwagi:-(

Gość Marcin_wwaaa
to mówisz ze lepiej poużalać się na kafeterii niz wreszcie zaczac szukac drugiej polowki...

Marcin ja się wcale nie użalam bo wiem że nie warto tylko mówię jacy są faceci w dzisiejszych czasach. Myślisz że jak wyjde z domu to od razu kogoś znajdę?

Gość na pewno kogoś znajdziesz :)
Ja również mam 16 lat, chłopak, z którym jestem ma 20, jest naprawdę porządny, inteligentny, odpowiedzialny, a poznany na czacie :) Więc to nie jest tak, że tylko faceci na necie są tacy - większość po prostu jest taka, niestety. Trzeba szukać tych dobrych, choć nielicznych :)

Tacy co grają w piłkę nożną na pewno lubią dziewczyny które podzielają ich pasję. Tak jak można zgeneralizować, że ze statystyczną dziewczyną nie pogadam o programowaniu czy o sieciach komputerowych, chyba że sama jest z branży IT :) Wtedy możemy nie tylko dzielić pasję, co jeszcze mamy pewność, że druga strona rozumie co do niej mówimy::) Statystycznie dziewczyny nie interesują się piłką nożną. Jak jakiś chłopak który się interesuje opowiada z zafascynowaniem coś swojej dziewczyny to mamy typ rozmowy "Aha, aha, ok, jakkolwiek, mam to gdzieś, ale radośnie kiwam głową i wcale nie myślę o tym co mówisz":D Więc jeśli znajdziesz chłopaka który fascynuje się piłką, na pewno doceni, że podzielasz jego pasję;)

W sumie to znam kilku chłopaków z męskiej drużyny ale oni są dla mnie raczej nieosiągalni zresztą nawet nie wiem jak do takiego zagadać?

Gość lepiej późno...
jesteś marzeniem większości facetów a w tym moim. dlaczego uważasz że nie znajdziesz chłopaka? każdy normalny i dojrzały facet chciałby mieć taką dziewczynę przy sobie:) uwierz w siebie i w swoją (na pewno wspaniałą) urodę. gdybym tylko był dużo młodszy starałbym się o ciebie czasem nawet żałuję że takich kobiet nie ma w moim wieku. życzę powodzenia i pozdrawiam czule:)

Może tu znajdę jakiś normalnych facetów? Z każdą minutą zaczynam w to wątpić. POMOCY