Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stella ellaa

Iść juz do szpitala czy czekać??? skierowanie!

Polecane posty

Gość stella ellaa

lekarz dał mi skierowanie do szpitala na 16 sierpnia, a termin mam na 19tego. mój szpital akurat lubi zostawiać na oddziale jak juz sie do nich pojdzie... nie wiem co zrobic, wiem ze jak pojde i mnie juz zostawia to bede wrecz blagac o wywołanie, zeby tylko wyjsc szybko do domu gdzie bedzie czekac na mnie moje drugie dziecko. A wolałabym uniknąć wywołania, bo raz miałam i nie życze nikomu a zwłaszcza sobie :P Wolałabym poczekać chociaż do tego 19tego, może sama się zacznie akcja, a leżąc w szpitalu bedzie mi sie tylko dluzyc i do tego dojdzie stres, myslenie co w domu itd... Czy wg was jesli normalnie czuje ruchy itd powinnam poczekac czy meldowac sie na oddziale tego 16tego??

Gość niuu
A czemu masz iść przed terminem jeszcze? Coś nie tak jest że tak przed czasem masz iść?

Gość stella ellaa
wlasnie nie ma zadnych powodów, powiedział tylko, że wypiszemy na te pare dni prędzej dla pewności... i tyle!

Gość stella ellaa
no za pierwszym razem jak rodzilam przyjeli mnie bez skierowania jakos..hehe! jak juz bylam kilka dni po terminie to dopiero pojechalam....:)

Gość stella ellaa
to nie idę w czwartek!! poproszę męża niech mi naturalnie poród wywoła :P:P