Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielactwo - pomocy!!!!!!

pomocy!!!!!!!!!!!!! tracę pigment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

nie wiem co robić, do tej pory pojawiały mi się takie małe plamki o wielkości 1cm na 1cm, oczywiście nieregularne na nogach czy dłoniach ale dzisiaj zauważyłam, że robi mi się na twarzy, mam 31 lat i zależy mi, żeby ładnie wyglądać, wiem powinnam iść do dermatologa i zamierzam ale za 4 dni jadę na wczasy do tunezji i przed wakacjami nie ma szans, żebym poszła, co mam robić do tego czasu??? jest jakaś możliwość, żeby to się nie powiększało albo no nie wiem jakoś zadziałać? pomóżcie mi proszę!

podnoszę

Gość jbielactwo - pomocy!!!!!!
Fałszywy alarm !! dopiero teraz zobaczyłam ze to resztki spermy mojego chłopaka , bez obaw kochani schodzi pomału :-P przepraszam za zawracanie głowy !

Gość rtghttyn
4 dni do wyjazdu i nie możesz do lekarza iść?? bez żartów poza tym 31 lat?? :-D 31 i ładnie wyglądać to się po prostu gryzie

spadaj podszywie, mam poważny problem

no nie mogę, jutro idę do pracy i będę do późna, potem muszę być z dzieckiem, w środę święto a w czwartek muszę pozałatwiać sprawy z wyjazdem i pracą, nie mogę, 31 letnia kobieta spokojnie może łądnie wyglądać, jak ktoś ma mi dawać TAKIE rady to ja dziękuję, proszę o wypowiedzi na temat.

Gość rtghttyn
dziewczyno nie ma nie możesz, widac nie chcesz. pomyśl co dla ciebie ważne! jedź do lekarza z dzieckiem pod pacha a nie się użalaj nad sobą

bardzo dziekuję, faktycznie można liczyć na pomoc w tym kretyńskim kraju

Gość poniedziałkowe didżełe
koniecznie kup wysoki filtr, bo skora gdzie nie ma pigmentu jest narazona na oparzenia, poza tym bedziesz bardziej w ciapki jak sie opalisz. na bielactwo nie ma leku, mozesz sie wybielic specjalnymi preparatami. jedna rada-stres bardzo nasila powstawanie plam, wiec musisz go ograniczac.

Gość rtghttyn
tu nie chodzi o to że kraj jest kretyński ale o fakt, że ty jesteś coś nie teges i zadajesz kretyńskie pytania. skoro jest taka sytuacja to lekarz to priorytet, ja bym nie pojechała na wakacje gdybym wcześniej do lekarza nie poszła w takiej sytuacji. jedziesz do ciepłego kraju z powiększającym się bielactwem, zastanów się czy twoje pytanie jest w ogóle godne sensownej odpowiedzi?

jest wczasy wykupiłam ileś miesięcy temu, wtedy miałam jedną plamkę, teraz mam 3, mam zaprzepaścić 8 tysięcy z tego powodu? może dla ciebie to nic wielkiego, może ty tyle zarabiasz w miesiąc, ja odkładałam to przez cały rok!!!

Gość moja mama ma bielactwo
posłuchaj nie poznano do tej pory przyczyny tej choroby, czasem z wiekiem się cofa, czasami nie pierwsza, najwazniejsza rzecz- nie próbuj tego opalac skróra pozbawiona pigmentu nie stanie się ciemniejsza, a tylko będzie si.ę bardziej odznaczała na tle opalonej unikaj slonca (nie mowie, ze masz nie wychodzic wcale, ale zaslaniaj biale partie ciala)

problem w tym, że ja to mam: 2 plamki na dłoni, zewnętrznej stronie i 1 na twarzy więc trudno mi to będzie zasłaniać, tym bardziej w tunezji, mam nadzieję, że będzie ok a jak wrócę to pójdę do lekarza

• NAJŚWIEŻSZE

• 1
      Wow