Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helena25....

Mało, dużo czy w sam raz?? Jedzenie 3latki

Polecane posty

Gość Helena25....

Córka za miesiąc skończy 3latka, dziś koleżanka stwierdziła że je stanowczo za mało...więc dla pewności pytam Was o zdanie. Dziś córka zjadła: 9.00 śniadanie - miseczka płatków kukurydzianych z mlekiem 11.00 - II śniadanie - 2 nektarynki 13.00 - obiad- 6 dużych pierogów ruskich 15.00 - obiad - miseczka rosołku ok 200ml 17.00 - cały banan i pół prince polo 19.30 - kromeczka z szyneczką

Gość hvjjhfjfjgf
Bardzo dobrze je. Mozesz jej więcej powoców podtykac. Szczególnie teraz jak są. Przynajmniej nie będzie gruba! Nawyki żywieniowe u takiego dziecka już prawie są wyrobione! Kiedyś ci podziękuje ze ładnie i zgrabnie wygląda :) Jak wyniki krwi ma w normie to wszystko ok :)

Gość co to wogóle zaaa
idotyczny temat? kazde dziecko je tyle ilep otrzebuje jego orgaznim bez przesady na forum pytac o ot czy aby nie za mało twoje dziecko je:O

Trudno powiedzieć czy mało czy dużo, dla niej widocznie w sam raz. Ja bym się bardziej przyczepiła, że nie ma żadnych warzyw i o te nieszczęsne płatki na śniadanie. :o

Gość aaarwena
kromeczka, szynecczka, pizdeczka dupeczka :O

Gość sdfghghn
przyzwoicie. mój syn zje tyle jak ma mega dobry dzień:)

Gość Helena25....
warzywa są zawsze w zupie i ich nie wyszczególniam. Płatków nie dostaje codziennie tylko raz na jakiś czas.

Zupa zupą a surowe warzywa? Surówka do obiadu? Nie chodzi o ilość a o jakość jedzenia. Jeśli córka się najada tzn, że jest akurat dla niej, przecież jak Ci napiszą, że za mało to nie będziesz wciskać na siłę więcej :D

Gość Helena25....
moja je dużo warzyw w zupie nie przepada za surowymi. Do obiadu oczywiście dostaje ale do pierogów surówka nie pasuje

Gość :O:O:O
a pierogi robisz sama???

Gość Helena25....
tak sama robię

Gość bez sensuuuuuuuuuuuuuuuu
Córka za miesiąc skończy 3latka, dziś koleżanka stwierdziła że je stanowczo za mało...więc dla pewności pytam Was o zdanie hehehe szkoda ze nie zapytasz kiedy masz ja kompąć:O sama powinnas wiedziec czy je duzo czy je malo w koncu to twoja córka i ty powinnas wiedziec najlepiej

Gość hehehehehehehe
wlasnie! nastepnym razem jak kolezanka ci powie ze twoja córka jest zle ubrana to zapytaj tu czy dobrze ja ubierasz:D:D:D

yy?? Moja 8 latka tyle nie je ile twoja 3 latka.Wedlug mnie jest to baardzo duzo, mam rowniez 3 latke ,i jest to awykonalne aby tyle zjadla.Ale ja mam w domu niejadki, i to straszne i moze dlatego wydaje mi sie że to duzo jak na 3 latke

Gość do tej.........
kromeczki z szyneczką warto by dodac jeszcze jakiegos pomidorka , ogoreczka czy papryczke

Gość sjdgfytrmmdmc
a do pierogów surówka pasuje, u mnie tak sie jada ale pierogów chyba codziennie nie je co? za mało moim zdaniem warzyw surowych i owoców

Gość uwielbiam te bajki
żre jak świnia