Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomysłowa dziewczyna

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Mam pewien pomysł tylko nie wiem czy powinnam go zrealizować. Jestem 17-latką i przyczepił się do mnie na fejsie dużo starszy facet, dokładnie 13 lat starszy i widać po zdjęciach i po tym jak pisze że nie jest takim co by mu tylko zależało na seksie. Pisze że chciałby się ze mną spotkać i widać że mu zaczęło na mnie zależeć, no więc ja wpadłam na pomysł że będę dla niego czuła będę mu pisała czule i w ogóle żeby sobie zrobił nadzieję i żeby poczuł że jestem dla niego ważna. I potem jak już on się w to zaangażuje to ja mu po prostu napisze że kogoś poznałam i żeby o mnie zapomniał i w taki sposób że on będzie cierpiał przeze mnie ode chce mu się zaczepiania młodych dziewczyn. Według was może pomóc coś takiego na takich facetów?

Gość wheidfhw
a co złego w tym że lubi takie dziewczyny? oj chyba lat masz 37 a nie 17 i żal dupę ściska

Gość fghjjkhu
No taaak, tak Ci sie łatwo mówi. Czekaj, aż on sie na Tobie porządnie zemści to pożałujesz tego pomysłu. Poza tym nie znasz faceta, nie wiesz co za jeden z niego typ a to ze robi na Tobie dobre wrażenie to mogą być tylko pozory a wiadomo, że pozory mylą.

Jeżeli jakaś nastolatka napisałby że poznała starszego mężczyznę i chce z nim być to każdy napisałby że jemu chodzi tylko o seks a tak to go bronicie. Ja wcale nie zamierzam się z nim spotkać także on mi nic nie zrobi

Gość vmkfgm
napisz mu, żeby nie omieszkał żony przypilnować :)

Gość fghjjkhu
Niedojrzałe to jest.