Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

clarice0612

okres spoznia sie 15 dni a test ciazowy Negatywny ?????pomocy

Polecane posty

Witam . Mam nastepujacy problem.. 01.08 powinnam dostac okres do dzis nic. Mam bole klucie w podbrzuszu...wczoraj robilam test - wyszedl negatywny.. W zeszylm tygodniu mialam codzien taka zolty sluz z pochwy ale przeszlo nic mnie nie bolalo ani swedzilo wiec mysle ze to noe byla zadna infekcja... Piersi mnomie bola i sa bardziej wrazliwe. Czy ten test mogl sie mylic ????

Gość do autorahlllllll
kkiedy była owulacja? albo może kiedy miałas ostanio przezroczysty/ciągnący się sluz?

Gość anielkaaaaa
hej, jestem w podobnej sytuacji :) powinnam dostac okres ponad tydzien temu, test też negatywny robiony w niedzielę. Przed terminem miesiaczki miałam silny PMS ale nagle sie skończył, dopiero teraz trochę pobolewają mnie piersi i boli mnie brzuch bez przerwy. Owulacji w ogole nie zauwazylam, ale 3 dni po stosunku miałam jakby plodny sluz i lekkie plamienie. Trochę się martwie a najbardziej martwi mnie ten ból brzucha...

Gość iletakmozna
Dziewczyny jeśli nie macie powodów aby podejrzewać ciąże to nie martwcie się. Testy się nie mylą :) mi się spóźniał ostatnio 16 dni i dostałam w końcu.

Gość podobnie jak w temacie
takie glupie nakręcanie się, wiem ;) ale jak sie czyta tyle o testach ktore sie mylą, bolach brzucha w ciazy i itp to znow wraca ten stresik. a stes opoznia okres, zamkniete kolo.

Hmmm ja jutro ide do gina sie zbadac boje sie ze to moze zapalenie jajnika jednak bo naprawde bolesne klucie mam :-/ boje sie , mam nadzieje ze to nic powaznego. :-(

Gość anielkaaaaa
jutro to chyba nie dasz rady bo swięto. życzę powodzenia, ja narazie zaczekam moze sie pojawi :) czasem tez jajniki mnie kłują, nie wiem co to może być ale podejrzewam cykl bezowulacyjny albo jakies zabrzenie hormonalne

Gość musk ....
wiesz co? nie panikuj. Były wakacje pogoda była zajebiście ciepła i mogło to wpłynąć na opóźnienie. Jak owulacja się zatrzymała to okres może sie przesunąć nawet o kilka tygodni zanim się zbierze na kolejną. Jesli były ryzykowne zbliżenia to zrób test 2 tygodnie po nim.

Pujde jutro bo mieszkam w Niemczech.i w moim regionoe akurat tego swieta niema, mam juz termin od 3miesiecy odstawilam tabletki anty i stasowalismy stosunek "przerywany" ...

Gość musk ....
jak odstawiłaś tabletki to wszystko jasne co mogło spowodować opóxnienie. Myślałam że tak od niczego ci sie zrobiło. Jak ci się okres długo nie będzie pojawiał to zgłoś się do lekarza bo może trzeba będzie wywoływać.