Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goodsensi

PODBRZUSZE!

Polecane posty

Gość niuu
Klaudia po co tak mnożysz te tematy? Dziś to już kolejny a ogólnie to nie wiem który. Co do podbrzusza to lekarz poprzez badanie palpacyjne określa czy wszystko jest ok. Tu masz o bólu w podbrzuszu -jest tam też o ucisku: http://medycyna.awardspace.biz/bolpodbrzukob.htm

Gość skoro chcialas, to masz
co za kretynka :D I tak nie jestes w ciazy, a jak jeszcze ra zalozysz taki temat rzuce na ciebie klatwe i przez najblizsze 10 laty nie zajdziesz:O

och tak, kolezanka :D zal mi cie dziecko, bo nie masz nawet zaplecza materialnego na dziecko i dobrze o tym wiesz malolato bez wyksztalcenia. Jeszcze slowo i klatwa zostanie rzucona :D

małolato mówi do mnie. może 40 lat nie mam. ale swoje lata już mam. ale to nie jest miejsce zeby Ci o tym udowaniać. oh wykształcona sie odezwała ktorą mąż utrzymuje:D

przeczytaj co napisalas i wyciagnij wnioski - jestes kretynka :D:D:D:D nie moge, skad sie takie biora?

oj dziecko dziecko, nie przyszlo ci do tej pustej lepetynki, ze jest 21 wiek i wiekszosc pracujacych umyslowo ma dostep do internrtu w pracy? :D:D:D:D Jeszcze raz obiektywnie przeczytaj swoje wypociny i ocen, ile lat i jaki poziom umyslowy reprezentuje osoba, ktore wypisuje podobne bzdury i reaguje na zaczepki (takie jak moje) ?

odczep siee ode mnie i daj mi święty spokoj.. o co Ci chodzi? w pracy się pracuje chyba nie płacą Ci za obrażanie innych?

Gość niuu
Ale temat i tak tego samego ostatecznie dotyczy czyli czy to ciąża. Poczytaj co ci zalinkowałam w pierwszym poście.

Gość niuu
Co do ciąży to nawet gdyby była to póki co lekarz ci nic nie poradzi -zbyt wcześnie na cokolwiek.

wiem domyslam sie ide z nim porozmawiać. Wole jego opinie niz "kobiet" ktore mnie obrażają. Nie mam oczywiście Ciebie na myśli

Gość artemidaisz
skoro chcialas, to masz