Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRYSTYNAzjeje

Mój facet nie może dojść !!co jest?

Polecane posty

Gość KRYSTYNAzjeje

Witam , może ktoś będzie mi potrafił pomóc w jakiś sposób , otóż mój facet (sypiamy ze sobą już od 4 mc jakoś,razem 10mc), nie może dojść :(,kochamy się,kochamy,kochamy ja już kilka razy , a on nic, widać że się stara , no ale po dłuższym czasie już opada z sił , chyba mu głupio bo ostatnio jakoś unika kontaktów łóżkowych,dodam że od początku naszego wspólnego seksu dojść nie mógł, widzę że się stara w każdej dziedzinie naszego wspólnego życia, tu mu coś nie wychodzi , mi to bardzo jakoś nie przeszkadza,ale chciałabym mu pomóc , luby stwierdził że sam sex to już dla niego wystarczająca przyjemność, ale nie ma to jak się spełnić przecież, dodam jeszcze ,ze przede mną nie miał przez dwa lata jakoś żadnej partnerki (chorował poważnie,brał chemię -może to przez to? już wszędzie wytłumaczenia szukam),jeżeli chodzi o moją atrakcyjność to też mi niczego raczej nie brakuje, więc nie wiem już ...

Gość KRYSTYNAzjeje
heeelp

Gość KRYSTYNAzjeje
mówi,że rzadko

Gość KRYSTYNAzjeje
Ale co z tym zrobić można?

Gość najlepiej 321
zrob mu pare razy loda i zobacz czy on wogole dojdzie

Gość Aleks.H
Hejka, napisz do mnie na maila w sprawie tego co powiedzialas -> (chorował poważnie,brał chemię -może to przez to? .... U mnie jest tak, ze tez biore pewna chemie z powodu choroby i bywa tak, ze partnerka jest po 4 orgazmach a ja nadal chce sie kochac i jeszcze nie dochodze. Skorzystalismy z pewnych innych stymulacji, ktore mi pomoagaly dojsc do orgazmu, tylko jestem ciekaw czy ta chemia to z tego samego powodu co u mnie.... Nie pisz o tym na forum bo cie zjada kompletnie.

Gość Aleks.H
*Giosia, nie wiem jak u innych ale ja zawsze potrafie sie spuscic, tylko raz zajmuje to x a raz x^10 czasu ....

Gość ljhyuia
Czy on ma na imie łukasz ? :D

Gość kopola
Ja swojego znam od 6 miesięcy i na początku dochodził jak tylko ściągnął mi majtki i go dotknęłam pośladkami a teraz robimy to przez godzinę a i tak nie potrafi skończyć i nawet wczoraj udawał że doszedł a tak naprawdę prezerwatywa była pusta :o nie kumam jego reakcji :o

Gość KRYSTYNAzjeje
podaj meila , nie -nie ma na imię Łukasz ;)

Gość Aleks.H
>>>> alek.hkn@gmail.com

Gość Łukasz ten od autorki
za luźna jesteś!! Było się wcześniej szanować to byś zadowalała swego mena. A tak pozostaje tylko popuścić mu groty analnej, może chociaż tam jest wystarczająco ciasno.

Gość KRYSTYNAzjeje
Jak tylko mnie widzi to jest już podniecony , tu problemu nie ma, a co do luźności -wywody jakieś, ale i tak mogę powiedzieć,że to mój drugi w życiu partner :)

Gość sabina drabina...
moze sie stresuje i dlatego nie dochodzi???

Gość Ciekawy890
Autorko, nie martw sie o to ze facet twoj nie ma orgazmu. Orgazm u facetow jest bardzo slaby, praktycznie czy facet ma orgazm podczas stosunku czy nie, to nie ma zadnej roznicy. Orgazm faceta jest duzo slabszy niz kobiety.

Gość facetzodpowiedzia
U faceta nie ma az tak duzego znaczenia czy ma orgazm czy nie, jak u kobiety. Orgazm u facetow jest z reguly bardzo slaby, niewielka to przyjemnosc. Faceci czerpia przyjemnosc z samego seksu, a nie z orgazmu ktore u nich sa bardzo slabe

Gość KRYSTYNAzjeje
Mam nadzieję,że tak jest , chciałabym po prostu żeby czuł się spełniony, on mi wiele razy zrobił cudownie, chciałabym w dwie strony

Gość facet z problemem.
aleks h te trzepanie przu orgazmach facetach to mozesz sobie wlozyc miedzy bajki orgazmy facetow sa bardzo slabe i malo przyjemne, orgazm kobiety to jest cos, faceta to jest zero przy tym

Gość Aleks.H
facet z problemem. >>> zgadzam sie, ze factet nigdy nie dorowna kobiecie pod wzgledem ale ujmujac relatywistycznie w normach mezczyzn nie umniejszaj tez przyjmnosci faceta orgazmu ......

Gość ddasasasas
To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość KRYSTYNAzjeje
Wydaje mi się jednak ,że czerpią dużo przyjemności z seksu :)

Gość KRYSTYNAzjeje
Teraz nie, ale jakiś rok temu zakończył chemioterapię

Gość krejz
Ja z moim chłopakiem nie śpie już od 4 miesięcy. Przypuszczam, że mnie zdradza choć nie ma ŻADNYCH oznak ani wskazówek. Nic na to nie wskazuje, ale jak może nie chciec się kochac przez taki długi okres czasu?