Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariposa87

czemu przygnębia mnie Warszawa?

Polecane posty

Gość mariposa87

Nie mieszkalam nigdy wczesniej w zadnym duzym miescie.Po roku od zamieszkania w Warszawie to miasto zaczelo mnie przygnebiac,nie wiem czemu nawet.Mieszkam tu juz 5 lat. Czy przeprowadzic sie do innego duzego polskiego miasta czy bedzie tak samo po roku?Czy to po prostu Polska jest taka przygnebiajaca?

Gość mariposa87
to,ze to miasto jest takie brzydkie,rozwalone.brak starowki z prawdziwego zdarzenia,ohydne centrum.nie wiem zreszta,moze to nuda orzebywania w jednym miejscu.

Gość alskjdhfg
Przeprowadź się do Krakowa! :)

Gość mariposa87
i tam bede szczesliwsza?pewnie trudniej o prace..poza tym korki podobno masakra

Gość nazwa istnieje już od dawna
matko, to gdzie ty mieszkasz? Pewnie na Pradze Północ albo na Woli.. Jak można powiedzieć, że rozwalona i brzydka warszawa??? Brak starówki? Przecież od placu zamkowego do rynku nowego miasta masz starówkę jak się patrzy. Centrum brzydkie? Może wracaj po prostu do siebie bo marudzisz naprawdę :)

Gość Wawka
a ja bylam teraz po pol roku znow w Wawie i ciesze sie, ze widzialam to miasto. zmienia sie strasznie! rozwija sie, jest coraz ladniejsze. lubie sie 1-2x w roku sie przejsc po centrum, polazic po Starowce... nie wrocilabym juz do Polski ale Wawe calkiem lubie a i mam do niej sentyment

Gość gość
mnie także przygnebia. Pochodze z malowniczej miejscowosci a mianowicie Zamosc. Mieszkańcy są tu bardzo zyczlliwi, każdy się do każdego bardzo czesto usmiecha. Mieszkając w Warszawie kilka miesięcy w okolicy pięknej bo na Willanowie przekonalam sie ze rodowici Warszawianie są ciagle jakby przybyci, uciemiezeni. W autobusach ludzie maja wykrzywione miny, na miescie kazdy w swoim swiecie. Co wiecej mialam wrazenie ze ich oczy mówią ze maja juz wszystkiego dosć, rano wszyscy jakby niewyspani, z zapadnietymi oczami...taki mam obraz, moze sie zmieni, no chyba ze i ja taka sie stane po roku a to bardziej mozliwe;)