Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosjaneczka89

ludzie mowia ze wygladam jak rosjanka

Polecane posty

Gość rosjaneczka89

ostatnio ciagle slysze ze mam typowo wschodnie rysy i wygladam jak rosjanka, w sklepie jakis mezczyzna mnie zaczepil (byl sporo starszy) i zapytal czy nie jestem z rosji bo mial kiedys dziewczyne z rosji i wygladala podobno zupelnie jak ja. mam duze brazowe oczy i wydatne usta, czy o to chodzi? czym sie taka uroda charakteryzuje? mialam kiedys kolezanke rosjanke ale nie wygladala jakos 'rosyjsko' wiec nie widze jakies wielkiej roznicy. czym sie charakteryzuje uroda rosyjska?

Gość kremowaslicznotka
blondynki, śłowiańska uroda, jasne oczy

Gość bhj
ciemne włosy wydatne usta, duże oczy no taka swojska dziołcha.

Gość szerokie kosci policzkowe
raczej jasne wlosy,,

Gość hiena/a
blondynki i świńska uroda to raczej ukrainki, słowaczki czeszki, a rosjanki mają często ciemne oczy duże oczy usta i dużego cyca.

"mam duze brazowe oczy i wydatne usta" to nie ten trop, też takie mam, ale o rosyjskość jeszcze mnie nie posądzano ;-)

Gość rosjaneczka89
nie pokaze na tym forum, ale ciagle slysze ze wygladam jak Maryna z janosika , mialam kiedys nawet takie przezwisko w szkole.

Maryna miała skośne wschodnie oczy, pewnie to o to chodzi. Z tym że ludzie się nie znają, bop powinni Cie pytać czy nie jesteś ormianką, a nie czy rosjanką

Gość rosjaneczka89
juz pisalam ze nie, nie bawie sie w takie rzeczy a juz w ogole na tym forum...

Regres, poczułeś w sobie żyłkę eksperta od przynalezno0ści etnicznej i ras, i będziesz pomagał wątpiącym niewiastom? ;)

Gość rosjaneczka89
mowia ze rosjanka, i to bardzo czesto. sama sie dziwie ze tak czesto jestem o to 'posadzona' bo jak patrzec w mojej rodzinie mamy pochodzenie szwedzkie a nie rosyjskie.

Gość rosjaneczka89
moje pytanie brzmialo : czy rosjanki maja jakis specyficzny 'typ' ? na czym on polega? interesuje mnie to zwlaszcza po tym jak ten starszy mezczyzna mnie zaczepil, mowil ze wygladam identycznie jak jego dziewczyna (pewnie jeszcze z czasow wojny hehe)

Gość pomarańczlala
Byłaś już z tym w "Dlaczego ja?" ?

Gość rosjaneczka89
kurde ludzie jak nie chcecie nie odpowiadajcie, zal mi was :/ pytam bo to dziwne ze ludzie tak czesto mi o tym mowia, nie zeby sie wyzalic.

Regres, poczułeś w sobie żyłkę eksperta od przynalezno0ści etnicznej i ras, i będziesz pomagał wątpiącym niewiastom? " chciałem zweryfikować to o czym mówi ale daje sobie rękę odciąć że z Rosjanki ma tyle wspólnego co Kaczyński z murzyna :P

Gość rosjaneczka89
nikt sie juz nie wypowie? :/ ale bez glupich komentarzy prosze, chce wiedziec czym sie roznia rosjanki od polek w sensie urody.

Gość pomarańczlala
Rosjanki są o niebo piękniejsze. Skoro Ci mówią, że wyglądasz jak Rosjanka, to znaczy, że im się podobasz. Musisz być bardzo ponętna i pociągająca. Innymi słowy opływasz seksem.

Rosja jest zajebiście wielka i nawet licząc część europejską, mieszkają różni ludzie. Na północy i zachodzie, w okolicach Petersburga i Moskwy (odliczając te dwa wielkie miasta), dominują blondynki z niebieskimi oczkami. Im dalej na wschód i południe (Kazań, Wołgograd) Słowianie (z natury blondyni) kundlili się z Tatarami i Cyganami, którzy mieli brązowe oczy. A na samym południu (Kaukaz) są ludzie przypominający Ormian i Turków. Jak dla mnie wyglądasz jak Ormianka albo Tatarka bo Rosjanie kojarzą mi się z jasnymi włosami i oczami. Klasyczna Polka i klasyczna Rosjanka niewiele się różnią. Może teraz się zmieniło na korzyść Rosjanek, bo Polska jest bogatsza i Polką rosną dupy.

Gość 12345xxxxx6789
rosjanki tak jak polki sa rozne. niektore rosjanki sliczne inne brzydkie. ja np tez czesto poznam, ze jest to kobieta ze wschodu:). w kazdym razie nie masz sie czym martwic na pewno nie chcial ci w ten sposob dokuczyc bo powtarzam nie sa w niczym gorsze:)