Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja991

Pęknięta prezerwatywa !!

Polecane posty

Gość kaja991

Witam wiem, że pewnie już dużo razy było pisane na ten temat ale bardzo bym prosiła o odpowiedzi. I o wyrozumiałość. Kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą za pierwszym razem prezerwatywa nie pękła. Więc poszedł założyć drugą prezerwatywę i po chwili zorientował się, że prezerwatywa pękła nie bylo wytrysku ani nic. Dodam, że nie miałam okresu przez 4 miesiące i przez tydzień brałam luteinę dostałam okres 9 lipca a 13 lipca skończył mi się okres. Czy jest taka możliwość, że mogę być w ciąży ? Wiem jak się zachodzi w ciąże bo nie chce głupich odpowiedzi ale boję się, że przez ta Luteinę i nie regularny cykl mam duże szansę na ciąże. Błagam o pomoc bo nei wiem czy iść po tabletkę 72h.

Gość kaja991
nie mam pojęcia

Gość kaja991
bardzo przepraszam pomyliłam się jak pisałam wyżej dostałam okres 9 sierpnia a skończył mi się 13 sierpnia a kochałam się z chłopakiem dzisiaj i dzisiaj to wszystko się zdarzyło. Pomyliły mi się miesiące przepraszam.

Gość kaja991
Czyli nie potrzebna tabletka po ? i dziękuję bardzo za odpowiedź

Gość lepiej weź tę tabletkę
bo później się okaże, że będziesz miała bachora :O

Masz zaburzenia hormonalne, więc bez dokładnych obserwacji nie da się określić kiedy masz owulację.

Gość kaja991
to co robić mam ..... bo już nie wiem.

nie martw się ja się kochałam dzień przed owulacją bez wytrysku, więc jak ktoś tu zajdzie w ciąże to nie Ty ;)

Gość kaja990
Na szczęście nie jestem w ciąży :) Dziękuję bardzo za wyrozumiałość i odpowiedzi. Pozdrawiam cieplutko :):):)