Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alicjaaaa

Czego mogę się spodziewać ?

Polecane posty

hej :) ostatnio rozmawiałam z moim chłopakiem o jego wyjeździe do hol. i wspomniał o ''czerwonej ulicy'' i o tych dziwkach które tam stoją. Powiedziałam mu ze mogę zostać jego prywatna dziwką, a on był zszokowany. Zaptal mnie czy jestem tego pewna, a ja odpowiadziałam ze tak bo jestem już z nim długo, kochamy się i niczego sie przed sobą nie wstydzimy. Powiedział że następnym razem z tego skorzysta ;) Tylko teraz jak sobie o tym mysle to nie wiem czego moge się po nim spodziewać, bo po tym jego uśmieszku można praktycznie wszystkiego ;p moze macie jakies pomysły ? :)

Gość allall
haha to sie wkopałaś:)

Gość Kilka propycji dla Alicji
Następnym razem jak będzie się chciał z Toba przespać to daj mu ręcznik i wyślij do łazienki. A jak wróci powiedz 200 zł. Połykasz za 50 ekstra Albo w sumie od razu powiedz że jesteś VIP i taniej niż 400 nie bierzesz ;). A jak będzie zdziwiony to powiedz mu. chciałeś dziwkę to masz. I żeby się pospieszył bo za godzinę masz następnego klienta

ty powyżej i wątkotfurczyni jesteście najwyraźniej kurrwami z charakteru i zawodu.

jemu ten pomysł się bardzo spodobał ;) mi w sumie też ;d może wymyśli coś ciekawego ;d Heh. tylko nie wiem na jakie wy, mężczyźni możecie wpaść pomysły jeżeli wam się pozwoli na wszystko :) i dlatego to pytanie :) czekam na dalsze wypowiedzi z waszej strony :)

Dlaczego uważasz że jesteśmy Kurwami? nie rozumiem. Dlatego że chce zaspokoić mojego faceta?

Gość kakakatak
ale to jest właśnie najlepsze , że nie wiesz czego możesz się spodziewać :) ojj , będzie się działo :)

Gość kakakatak
jak jest inteligentny to będzie widział co ci sie podoba a co nie

Alicja to Ty cos wymysl a nie czekaj na niego........dziwka nie moze byc bierna...to zazwyczaj ona wychodzi do klienta ;) A Ty czekasz az on cos wymysli! Dogadaj sis z nim jak na prawdziwa dziwke orzystalo co do ceny i uslug to bedziesz przygotowana ;)

Gość kakakatak
to mogłoby by niezłe, ubrałabyś się w szmaty dziwki i tak zachowywała , seksownie, kusząco i prowokacyjnie mówiła byś mu: no jak chcesz mnie wziąć ?, lubisz takie ostre suki jak ja ? itp. spodobało by mu się :)

Jest bardzo inteligentny :) przeważnie to on robił wszystko żeby mi było jak najlepiej. I dlatego chce to zmienić, żeby on czuł się jak w siódmym niebie :) mam nadzieję że mi się to uda :)

Jak bym się tak zaczęła zachowywać to nie wiem czy on by wytrzymał ;o ;) i tak jak zobaczy mnie w samej bieliźnie idącą w jego stronę to już mu się coś dzieje :))

Gość kakakatak
właśnie , żebyś przejęła kontrolę , że ty decydujesz brałabyś jego ręce dotykała się i i patrzyła na niego z uśmiechem , tak pożądliwie ,

Powiedz mu ze ma Cie calowac po stopach, lydkach, udach i czym tam jeszcze chcesz :) I dyktuj warunki....gwarantuje Ci ze odleci i pewnie predzej czy pozniej Cie dopadnie i zrobi z Ciebie wiatrak :D

Nie wiem ile on to wytrzyma ;o gorzej jak mnie rzuci na łóżko i nie pozwoli zrobić sobie przyjemności bo będzie tak napalony ;o

nie dziękuje! ;) jutro mamy się spotkać, ale u mnie więc nic z tego na razie nie będzie :(

Gość dupawka analna
pewnie anal

Gość jkhnkijh
jak cie zapnie w dope to bedzierz kwiczec z bulu

Jejku! było cudownie :) spędziliśmy 2 noce razem. Nie chciał anala. Gadaliśmy o tym później i powiedział że nie chcial zadawać mi bólu. Chciał żebym mu zatańczyla jak zobaczył mnie w bieliźnie która miałam, i żebym pokreciła mu tylkiem :) a później dalsze życzenia :) działo się :) byłam taka jak pisaliście i jemu się to cholernie podobało :) dziękuje za wypowiedzi :)