Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psotkaaaaaaaa

sex bez zobowiazań!

Polecane posty

Gość psotkaaaaaaaa

hej ;) potrzebuje rady...nie wiem z sumie z nikim ze znajomych nie mam jak o tym porozmawiać to możne tutaj... od paru miesięcy spotykam sie z pewnym panem na sex niezobowiązujący. podkreślam to był mój warunek nie jego..jesteśmy wolni nikogo nie ranimy itp a wiec do sedna..na początku wpadałam do niego na numerek i pa..od pewnego czasu doszło wypici drinka..rozmowy...sex i wspólne chodzenie spać..zasypiamy przytulenie..on się domaga buzi jak wychodzę...jak jestem w pracy cały dzień w sumie gadany ba gg,,śpię u niego juz 3-4 razy w tyg..pytałam siego czy cos sie zmieniło w naszym układzie powiedział ze jest caly czas tak samo...on nawet nie znam mojego prawdziwego imienia...jest mi głupio bo on coraz bardziej sie przedemna otwiera mówi o problemach..rodzinie..to jest normalne? chyba powinnam ograniczyć z nim kontakty..jak myślicie?

Gość wiezienna diva
to już zwiazek.

Gość psotkaaaaaaaa
on nawet nie wie jak ja sie nazywam...

Gość znam jedna taka ksiazke
siebie ranicie

Gość znam jedna taka ksiazke
sciagacie na siebie piekło tej ziemi

Gość Ojciec_dyrektor_
Wejdziesz w nią i napełnisz nasieniem swojem, a potem obmyjesz ciało swe od nieczystości.

Zdecydowanie powinnaś sobie znaleźć substytut, który nie będzie podchodził do tego emocjonalnie. Poza tym to ma być fun, rozrywka, świetnie spędzony czas, ma być miło i przecudnie, zaspokojenie potrzeb bliskościowych i seksu - a nie zwierzenia o problemach i rodzinie.