Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimbalkekkkk

Jak usmazyc rybe,zebyy wydobyc z niej caly smak.?

Polecane posty

Gość bimbalkekkkk

Pytanie jak wyzej.Mam filety z soli. Bede wdzieczna za podpowiedzi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość vann zann
na patelni :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bimbalkekkkk
?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ci podpowiem:
sol, pieprz i cytryna oraz jak wyzej, moze byc nawet bez maki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Rybę najlepiej smażyć na duuużej ilości oleju, żeby była 3/4 zamoczona w oleju, aby nie trzeba było obracać więcej niż raz. Olej należy bardzo dobrze rozgrzać i piec stosunkowo krótko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×