Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannnnnnnnnnnnn

jestem brzydka i nie chce juz tak zyc

Polecane posty

Gość nannnnnnnnnnnnn

niby mi niektorzy mowia ,ze jestem ładna ,ale wiadomo ,ze kazda dziewczyna to czasem slyszy... np od kogos co chce przelec byle co... wiec nie wiem co mam robic , staram sie jak moge ,a i tak wygladam tragicznie :O

Gość nannnnnnnnnnnnn
no i jestem chuda ... to jest obrzydliwe dopiero... w tamtym roku moze przez chwile byłam ładna ,a teraz znowu zbrzydlam staram sie lepiej wygladac ,ale... czemu ludzie klamia i mowia nam falszywe komplementy? nawet brzydkim dziewczynom...

Gość nannnnnnnnnnnnn
juz bym wolała być gruba chyba.. grube prynajmniej jest ponetne w jakis sposob ,a chude zawsze jest obrzydliwe..

Gość hard almond
aha. lubisz gadać sama ze sobą .🖐️

Gość fefewefcsa
od kogos co chce przelec byle co. psy ruchają bele co :D

Brzydkim dziewczynom nikt komplementów nie mówi. Nawet rodzina. Ja np. w życiu nie usłyszałam od nikogo, że ładna jestem. A chude jest świetne. Ja jestem gruba i ciągle walczę z kilogramami, staram się za wszelką cenę być chuda i nie wychodzi mi.

Gość .T
bo są gusta i guściki. i koniec

Gość nannnnnnnnnnnnn
mnie mowia wiec widzisz.. moze im mnie szkoda?

Gość nannnnnnnnnnnnn
ale ja jestem za chuda niestety...taka ,ze nie moge patrzec na siebie a jem normalnie i niby jestem zdrowa. mam malutki biust B wiec go prawie nie ma , waze tylko 48 ,a wzrostu mam 163...

Gość nannnnnnnnnnnnn
no niby mam to powodzenie ,ale przewaznie u tych brzydkich...

Gość natalina 50kg/177cm... :(
Ja zawszw myślałam o sobie jak o koszmarnym brzydactwie- też zawsze chuda szkapa, zbyt pociagła twarz, okropne włosy, etc Dopiero gdy ostatnio ogladałam zdj stwierdziłam że mam wypaczone postrzeganie siebie bo na zdj wygladam świetnie...... ;)wiec u Cb moze tez jest ok

Gość Agnieszka służebnica Pana
to jest owca! efekt dwóch sesji u taniego psychologa + źle dobrane leki :O

Gość natalina 50kg/177cm... :(
To co ja mam powiedzieć gdywaze tylko 2kg wiecej o jestem wyższa o 14cm :classic_cool:

Gość fefewefcsa
Brzydkie komplementuje się w ten sposób: masz ładne oczy, zęby. Jaka ładny wisiorek. W ten deseń :D Znajdź sobie spasionego wieprzka z dioptriami i po sprawie.

Gość AJaTakRozkminiam
Autorko w twoich piersiach i figurze nie ma nic co by odrzucalo potencjalnych kandydatow, tu chodzi przede wszystkim o twarz, ale w koncu kazda amora znajdzie swego amatora, albo moze po prostu za wysoko mierzysz albo w ogole z domku nie wychodzisz ;) ?

Gość nannnnnnnnnnnnn
no mnie niby mowia wprost ,ze jestem ładna czy sliczna, piekna itd ale i tak klamia wiem to zreszta kazdy facet co chce zaliczyc laske tak mowi

dziewczyno, to Ty wcale chuda nie jesteś. Ja ważyłam 52 przy 163 i odchudzałam się na potęgę. Chciałam zejść do 45 żeby wyglądać jak człowiek.A nie wyglądać jak locha...

Gość nannnnnnnnnnnnn
ja locha? nie wiem moze masz inna budowe i wygladasz normalnie przy takiej wadze ,ale ja wygladam chudo . moze zebra mi nie wystaja,ale jestem postury keira knightley . no moze mam troche biust wiekszy

Gość fefewefcsa
Rhovannion - Asiu to Ty, suczko moja? :D