Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisiczka234

Fotelik Graco Coast

Polecane posty

Gość lisiczka234

Szukam opinii o nowym foteliku Graco Coast Co o nim sadzicie? Wygląda na bardzo wygodny, czytałam ze bezpieczny, jak się sprawdza? proszę o opinie

Gość słodka truskaweczka
Wygodny Mam i jestem zadowolona Synkowi dobrze sie w nim jeździ

Gość słodka truskaweczka
jak już wszyscy pójdą spać i nikt nie widzi to sama jeżdżę

Gość lisiczka234
a jaką ma tapicerkę jakbyś mogła napisać .... w ogóle napisz coś więcej jak możesz bo mam nadzieje że to nie żart , masz ten fotelik?

Gość słodka truskaweczka
Nie , nie żart , mamy ten fotelik Ale widze że ktoś podszył się pode mnie, ta druga wypowiedź nie jest moja , komuś sie nudzi wyraźnie zgłąszam do usunięcia i już ! strasznie to wkurzające a co do fotelika Tapicerka jest bardzo fajna , przyjemna w dotyku, bardzo miękko wyściełana . Co do jakości super w utrzymaniu w czystości , ścigasz do prania i już . Wygodna jest wkładka dla młodszego dziecka , potem jak Ci dziecko urośnie to ściągasz i już. Pasy też wygodne i bezpieczne , w sklepie mi jakoś wyjaśniali że są podczas wypadku bardzo bezpieczne i antypoślizgowe ale nie pamiętam jak to dokładnie mi mówili , ogólnie bardzo fajny fotelik

Gość lisiczka234
Och super, pomogłas mi bardzo Niestety przegladam net i mało jeszcze o nim opinii a się na niego napaliłam o fotelikach Graco słyszałam tylko pozytywnie , a ten wydaje się taki mieciutki jak podusia na fotkach przynajmniej ( nie wiedziałam go jeszcze na żywo bo w sklepie u nas nie było, musze obdzwonić gdzie go mają) no i mam nadzieję że taki wygodny właśnie będzie :) Mój dzieciaczek lubi w samochodzie spać, dlatego szukam fotelika z wiekszym odchyleniem do spania i miekkiego żeby dzieciakowi wygodnie było A możesz mi jeszcze napisać jak z montowaniem go w siedzeniu? Będziemy czasem przekłądać go z auta do auta więc to tez wazne, choć może nie priorytet :>

Gość k.arolina
Spokojnie do polecenia ten fotelik Ja miałam dla pierwszego dziecka inny od Graco , teraz zdecydowałam się na Coast bo wygoda dziecka niezaprzeczalna w tym foteliku Jak pytasz o montaz to wszystko łatwo , bez obaw, jakiś mega ciężki tez nie jest bo waży chyba z 8 kilo

Gość lisiczka234
Dzięki dziewczyny, jak zwykle można tu liczyc na sensowna pomoc Kupiłam faktycznie fotelik Coast i jak pisałyście - jest naprawdę wygodny , tapicerka wspaniała w dotyku ,miękki własnie o to mi chodziło Na razie widze same plusy jak cos będzie nie tak napisze jeszcze raz dzięki

Gość meggi z sosnowca
Ja właśnie chcę ten fotelik kupic Coast bo u nas w sklepie mamy na niego dobra promocję No ale jeszcze mało o nim opinii znalazłam, tylko facet w sklepie polecał no ale takiemu to nie wiem czy wierzyć bo on pewnie dlatego chwali ze chce sprzedać i już Powiedzcie mi czy takie małe dziecko - bo moja mala to kruszynka, urodziła sie jako wczesniaczek i malutka i drobniutka jest , nadaje sie do takiego fotelika? wagowo się mieści ale wzrostem nie będzie za mała? Bo ona już nie chce w swoim niemowlęcym jeździć bo ona już chce świat podziwiać

Gość monijjka
jasne że sie nada COAST ma specjalną wkładkę dla mniejszych dzieci, którą jak podrośnie to wyciągasz , no i te 5 pozycji odchylenia do spania czy leżenia tez przecież pod takie mniejsze przystosowane , dla kruszynki będzie dobry:) a jak kruszynka ma na imię? moja Maja :)

Gość kocham kapuczino
Potwierdzam, dla małego dziecka ten foteli jet wprost IDEALNY lepszego nie znajdziesz

Hej .Dla mnie fotelik Graco Coast jest super . Spełnia moje oczekiwania . Komfortowy , z dużym siedziskiem dla malucha i miękką wkładką . Mój synek wydaje się być zadowolony . Do tego wykonany z wytrzymałych materiałów .

Gość lody moja miłość
Zapisuję sie z przyjemnością do grona zadowolonych uzytkowniczek fotelika GRaco COAST , wszystko co piszecie się zgadza Świetny fotelik

Gość ana ana ana
podbijam ma ktoś coasta i jak z jego tapicerką po praniu? nie ma problemów jakiś przy dłuższym użytkowaniu? Bo przymierzam się co by kupić

Gość szynszylik
Polecam i ja...a tapicerka po praniu jest czysta:) nic się nie dzieje. ja juz ją prałam wiele razy i to spokojnie w pralce i nic nie traci na wyglądzie. Dzis jak przypomnę sobie poprzedni fotelik i jak go szorowałam szczoteczką bo się nie dąło tapicerki ściągnąc to masakra...Z nim tego problemu nie mam na szczęśćie

Gość gość
ODRADZAM!! graco nie robi od lat testów crash bo za kazdym razem dostawał najniższa notę...poczytaj o tym bo to jest w fotelikach najwazniejsze...BEZPIECZEŃSTWO a nie czy jest ładny.miałam ale jak się nasłuchałam od kilku fachowych sprzedawców wymieniłam dla 6 latka na concorda a dla malucha obecnie kupilismy cybexa...polecam takze maxi cosi bo obydwa w rankingu bezpieczeństwa wysoko stoją.

Gość Zuza6
przymierzam sie również do kupna tego fotelika,prosze o odpowiedz bo moja corcia urodziła się duża obecnie ma 6 miesięcy i waży 10kg,i niestety ten do 13 kg jest juz dla niej troche ciasny ,czy graco ma szerokie siedzisko bo przymierzałam w sklepie mc tobi i priori i sa dla niej na styk.czy mają odpowiednio długie pasy bo boję się że jak zima zaloży kurteczkę albo kombinezon to będzie jej ciasno.No i jeszcze czy kąt odchylenia do spania wygodny bo niestety tamte mało się odchylają,a to dla mnie też ważne.

Gość odpowiedź do użytkownika gość
kompletne bzdury,że nie robią testów, wystarczy sprawdzić na stronie z testami ADAC foteliki.info lub bezpośrednio od wykonujących na stronie adac Ma co prawda 3/5 pkt w crash testach ale jak nakbardziej sprawdzany był, crash testy są też na you tube :D ..................reklamować każdy potrafi ....

Gość Tyle że ma 3 na 5 w testach
bezpieczeństwa, komfort dziecka na tym samym poziomie i jedyną 5 za czyszczenie. To po cholerę kupowac taki fotelik, skoro jest kilka bezpieczniejszych i wygodniejszych dla dziecka? żeby mamie się dobrze czyściło? :O

Gość AsiaCh
dziewczyny da się go montować tyłem do kierunku jazdy?

Gość gość
Tego fotela nie montuje się tyłem!!

Gość gość
Ja montuje go przodem do kierunku jazdy. Dziecko zadowolone. Fotelik wg mnie pierwsza klasa- bardzo solidny

Gość gość
Według mnie Graco Coast to fotelik przyjazny dziecku, dobre opinie, łatwe montowanie, jazda w komforcie na miękko wysciełanym foteliku, synek uwielbia w nim byc. Słodko w nim zasypia i jest bezpiecznie zapiety, to do mnie przemawia

Gość gość
dokłądnie Graco Coast nie montuje się tyłem do kierunku jazdy. Ma miekkie obicie z możliwością prania go, 5 stopni odchylenia oparcia, wzmocnienia dla dziecka. Nie no jak na następny fotelik polecam

Gość gość
Kto go ma i coś więcej o nim napisze? Do jakiego wieku woziliście w nim dziecko ? podoba mi się, oglądałam w sklepie no i jest teraz na niego promocja tam właśnie

Gość gość
nie wiem do jakiego wieku bo mam od 3 miesięcy dopiero ale jestem zadowolona na ta chwilę bardzo

Gość gość
Moje dziecko nie chce jeździć tyłem próbowałam w foteliku od siostry A Coast przodem ale bardzo bezpieczny

Gość gość
Ja też go kupiłam z racji dużych możliwości regulacji oparcia że dziecko może wygodnie spać - ja duzo jeżdżę z małą no i faktycznie główka jej w ogóle nie opada jak śpi

Gość gość
Jak jest duża możliwość regulacji odchylenia to bardzo dobrze bo dziecku w takim wieku o wiele wygodniej w takiej odchylonej pozycji jak śpi a śpią czesto przecież

Gość gość
Teraz jest do konca listopada ta promocja Graco Cashback że zwracają częśc kasy to się jeszcze bardziej opłaca takie fotelik kupić