Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niko 88

165 cm wzrostu 63 kg. Ile powinnam schudnąć?

Polecane posty

Gość niko 88

Proszę o profesjonalną odpowiedź. 3 lata temu schudłam do 48 kg, ale wyglądałam za chudo i prawie każdy znajomy mnie krytykował. Jaka byłaby idealna waga dla mnie? Obecnie jestem proporcjonalna, duże piersi, taka kształtna pupa, jest wcięcie w talii. Ale czuję, że jest mnie za dużo.

Gość annaleton
w sam raz jest:D

Gość Jakies 55kg
zalezy jaka masz budowe. Ja mam Twoj wzrost ale mam duze piersi, duzo miesni i dobrze wygladam przy 58-60, przy 55 juz mi kosci niezle wystaja

Gość zderrr
Ja przy 57 kg czułam się jak słoń...teraz mam ok 53 i jest ok..jak miałam 50 to byłam za chuda

Gość 23423423423
koło 60 kg jak masz mieśnie,

Gość dla kobiety to wzrost odjąć
110, czyli 55 +- 2kg

Gość zderrr
No właśnie, zależy też jaką masz budowę. Ja mam dość grube kości bo naprawdę przy tych 57 kg miałam boczki i wielkie udziska :O

Gość niko 88
Nie mam mięśni, mam raczej szczupłe ramiona, ale czasami się ludzie pytają, czy coś trenuję, bo wyglądam fit :D Brzuch mam płaski, bo robię regularnie brzuszki. Mam trening Ewy Chodakowskiej na DVD, ale nie umiem się zmobilizować ;/ Chodziłam w kwietniu na siłownię, to chudłam kilo tygodniowo, ale przestałam ćwiczyć i znowu jest 63 kg. Rozważam kupienie sobie bieżni (jakoś nie lubię biegać po mieście czy lesie, wolę spacerować). Nie objadam się, jem regularnie (bo jeśli jesz jak świnia, to wyglądasz jak świnia). 55 kg to byłoby faktycznie idealnie :) Zazdroszczę mięśni, może wrócę na siłkę:)

Gość ja tez mam 165 cm wzrostu i wa
ze najczesciej 57kg, wiadomo czasem mniej czasem wiecej, duzo osob mowi ze jestem chuda, ale to mowia takie osoby przy kosci, inni ze normalna, a jeszcze inni ze gruba jestem i mam za wielkie cyce i z pewnoscia mam na czym siedziec. ale to sa opinie innych, wg mnie waze ok, nie jestem chudzina ale nie wylewa mi sie tez tluszcz. ot taka normalna dziewczyna. tez wazylam kiedys 48 kg i wygl;adalam jak zombie. ale jak na moja budowe 63 to bylby juz strzal w stope. jak tylko na wadze jest 59 to robie sobie mala dietke albo po prostu wiecej cwicze i 2 kg mniej. reasumujac wszystko zalezy od budowy. jesli zle sie czujesz z taka waga to zrzuc ze 2-3 kg

Gość 23423423423
"dla kobiety to wzrost odjąć 110, " dodajmy tyko ze to komunistyczne bzdury, które mają gowno z prawdą wspólnego. nie mozna tego tak obliczac, bo im człowiek nizszy tym mniej od tej wagi odejmujesz, w końcu głowa,narządy - wazą podobnie u kazdego. Najprosciej obliczyc sobie bmi

Gość niko 88
Mam mocno zmineralizowane kości, więc chyba ciężkie (naturalnie miałam z tego powodu żółte zęby, ale na szczęście wybieliłam).

Gość prawictwo pospolite
Przy twoim wzroscie 165 cm nie powinnaś ważyć więcej niż 57 kg .. Wiec miminum 6 kg do zrzucenia

Gość prawictwo pospolite
minimum 52 kg , maksimum 57 kg ..

Gość niko 88
Współczynnik BMI wykazał, że mam prawidłową wagę. Ale macie rację. Skoro źle się z tym czuję, to schudnę. Po prostu więcej ćwiczeń i mniej narzekania:)