Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Winny

Jak ją odzyskać?

Polecane posty

Gość ..Winny

Napisałem głupią wiadomość do kobiety, którą kocham, że czas to skończyć. Teraz żałuję i chce to naprawić, wiem że jestem winny. Ona nie chce ze mna rozmawiac. Minęły 4 dni. Jechałem 300 km do niej, a Ona gdzieś wyjechala nie chcac mnie widziec. Skreśliła trzy lata tak po prostu? Skasowała nasze zdjęcia i wszystko co mogloby nas laczyc likwiduje, chce mnie z życia wyrzucić. JAk ją odzyskać? Chce walczyc..

Gość ..Winny
Ktoś podpowie?

Gość ..Winny
kilka zbednych kłótni, A tak na prawdę chciałem zwrócić na siebie uwagę, żeby zbliżyła się bardziej, chcialem troche wystraszyc ją.

Gość xdcgrv
Po prostu rób wszystko, żeby z nią porozmawiać i ją przeprosić w cztery oczy.

Gość ..Winny
Nie odbiera telefonow, nie odpisuje na smsy. Dać jej czas, czy być natrętem?

Gość xdcgrv
Możesz przestać się dobijać na np. 1-2 dni, żeby sobie to przemyślała, a później dzwoń póki nie odbierze. Ja bym tak zrobiła.

to ja wystraszyles...oby tylko nie na dobre.Musisz tez ja zrozumiec.Wyslales jej wiadomosc i byc moze ja tym skrzywdziles i jej poczucie stabilnosci i zaufanie zostalo zachwiane.Rob wszystko zeby ja odzyskac.Pisz, dzwon, wystawaj pod jej domem i przede wszystkim powiedz jej prawde dlaczego to zrobiles. Jesli jej na Tobie zalezy i te 3 lata cos znacza to Ci wybaczy:) Glowa do gory i powodzenia

Gość pomarańczlala
To Ty skreśliłeś te trzy lata, nie ona. Złap ją gdzieś i powiedz, że to nie było na poważnie.

Gość Masz jakies dziwne
sposoby na zwrocenie na siebie uwagi

Gość ..Winny
A nie pogorsze sprawy?? Natręctwem.

Gość polla303
,,czas to skończyć"- no super wiadomość po 3 latach. Musisz koniecznie z Nią porozmawiać, wyjaśnić, przeprosić i nie czekaj tylko działaj póki nie jest za późno.

Gość polla303
Ona pomyślała, że dla Ciebie te 3 lata nic nie znaczyły skoro piszesz takie wiadomości i to jeszcze przez sms-a, jak jakiś gówniarz. Kup najpiękniejszy bukiet i leć ją przepraszać.

Gość xdcgrv
Jeśli jej na Tobie zależy, to marzy o tym, żebyś ją przepraszał na kolanach, uwierz mi. Dlatego nie martw się, że wyjdziesz na natręta. Też bym pewnie w takiej sytuacji przez jakiś czas nie chciała z Tobą gadać, ale jednocześnie miałabym nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.

Gość zenek12345677
Daj spokój, nie zawiniłeś. Z tego co napisałeś wnioskuję, że to dobra decyzja. Chciałeś zwrócić na siebie uwagę więc albo nie pasowaliście do siebie emocjonalnie, albo po prostu nie byłeś dla niej najważniejszy. Nie brnij w to, na pewno nie stawaj na pozycji winnego bo z czasem jej wizerunek odbije się permanentną szarością na Twoim świecie. Chyba, że... twoja wrażliwość jest ze spiżu :D

Gość pomarańczlala
Nie, nie pogorszysz. Złap ją, nie daj dojść do słowa i powiedz, że wcale nie miałeś tego na myśli. Musisz mieć pewny siebie ton.

Gość zenek12345677
Ale o co on ma walczyć ? Przecież wyraźnie napisał , że nie zamawiał zimnej ryby !

Gość ..Winny
ostatnio sie duzo kłucilismy,a poaniej to co napisałem wczesniej,byłem chciałem sie spotkac ale mnie unika,wyjechała gdzies,pewnie do brata co robic?

Gość Essmeraldas
musisz poczekac az wróci albo jedz do brata

Gość zenek12345677
A co tam , jedź do brata. Tylko ubierz kożuch.

Walcz...cokolwiek zrobisz...bedzie lepsze niż to gdy nie bedziesz robił nic. Najgorsza wersja ma miejsce wtedy...gdy mężczyzna nie próbuje...tym też pokazuje, że mu nie zależy!

Gość będziecie kiedyś żałować
trzeba było myslec zanim wysłałes wiadomosc:O

Gość To nie prawdą jest
i co chłopie, dała ci szansę czy doopa jasiu, the end forever?