Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość killmeifyouwant

nosic te spodnie czy oddac do karitasu?

Polecane posty

Gość prawdziwy męczyzna
absolutnie nie nosić. Kobiecie nie wypada nosić spodnie

Gość taka jedna00
bez urazy ale staromodne troche a ile masz lat autorko?

Gość killmeifyouwant
30 :-) staromodne w jakim sensie. Spodnie z kantem w kolorze bordowym, do tego paski w odcieniu czarnym i bezowym. Sporo ich nie nosilam, nie sa z ostatniej kolekcji to fakt.

Gość dsifchiuds
zostaw. Moda powraca i wtedy będą jak znalazł:)

Gość killmeifyouwant
czyli rozumiem, ze teraz nie sa modne? Mam je juz ze 4 lata i ani razu nie ubralam, nie wiem czy jest sens je trzymac. A jak nosic to do czego?

Gość weronkaka
a bluzke dałam jako przykład, chodzi mi o to, że do tych spodni będą pasowały tylko jasne bluzki, bo jak ubierzesz ciemną, to strasznie cie postarzy

Gość lewa,lewa...
Nie nosić, są strasznie staroświeckie. Możesz je przechomikować na lepsze czasy, ale te zwykle nie przychodzą prędko. Ja swego czasu miałam podobne tyle, że czarne w bordowe paski, materiał lejący, śliski, nie błyszczący, ale że nie mam warunków na przechowywanie, więc oddałam babeczce po 50-ce.

Gość hubba bubba
skoro przez 4 lata ich nie założyłaś, to już raczej nie założysz. oddaj.

Gość killmeifyouwant
dziekuje za rady :-) co do bluzki to kupilam taka http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=140806595512 jest w kolorze kremowym i chyba sprobuje sie ubrac i stanac przed lustrem i zobacze jak to wyglada. A buty na obcasie to oczywista oczywistosc ;-) Swoja droga, mam sporo ciuchow, na ktore nie mam pomyslu. Nie sa stare czy cos, tylko nieprzemyslanie zakupione. W efekcie mam cala szafe ciuchow, a chodze ciagle w tym samym, potem oddaje mojej mamie, ktora jest mega zadowolona! Z tymi spodniami to sprobuje, moze sie ubiore i wkleje fotke. Dodam tylko, ze nie sa blyszczace. Sa tylko i az eleganckie. I to moeje jedyne eleganckie spodnie, dlatego troche mi trudno je oddac, bo jak ktos pisal, a moze akurat sie przydadza.

Gość weronkaka
To dobrze. Bo te spodnie wcale nie są takie złe. Wystarczy odpowiednia bluzka, buty, jakaś fryzurka i będzie super. Właśnie najlepiej jakbyś wstawiła fotke gdzie jesteś w nie ubrana, wtedy łatwiej ocenic. Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale ten link mi sie nie otworzy

Gość weronkaka
bluzka jest ok, do tego przydałby sie jeszcze jakiś fajny pasek - będzie bardziej kobieco i sexi:)

Gość killmeifyouwant
dzieki :-) ale powiedz mi jak ten pasek nalozyc? Na bluzke czy jak? Bo spodnie nie maja szlufek na pasek. Waski szeroki? W odcieniu butow? Mam fajne szarne szpilki, beda pasowaly?

Gość killmeifyouwant
czarne szpilki

Gość weronkaka
czarne szpilki jak najbardziej. Chodzi mi o pasek na biodrach, jeżeli nie masz szlufek, to po prostu nałożyc na spodnie, może nie będzie spadał. Chodzi mi o coś takiego: http://sklep.cropp.com/images/product/paski/pasek-damski_U3858-84X-02.JPG lub http://www.mawo24.pl/1810-6964-large/pasek-do-spodni-damski-luna.jpg a jak czarne szpilki to czarna torebeczka:)

Gość killmeifyouwant
brazowy? w sumie moglby pasowac, bo spodnie maja bezowe paski. Moze jeszcze dzis uda mi sie ubrac i wkleic fotke. Bedzie bez paska, bo brazowego nie mam... Ale planuje kupic, bo mam juz upatrzony.

Gość weronkaka
a jakie paski masz?? jeżeli masz dośc szeroki wybór, wstaw fotki to coś wybiore

Gość killmeifyouwant
paski mam. ale ani jednego brazowego: 3 czarne - jeden waski (1,5 cm), drugi normalny (3 cm) i szeroki 2 czerwone - normalny i szeroki mam tez jakies inne, ale sa materialowe i nie nadaja sie.

Gość weronkaka
w sumie czarny mógłby byc, ale ten cienki (1,5cm), jest bardziej elegancki

Gość killmeifyouwant
sprobuje sie ubrac i zrobic zdjecie. Dziekuje :-)

Gość a fuj, paskudne
obeliks miał podobne,tylko paski niebieskie 🖐️

Gość fuj fuj fuj.... kto normalny
w ogole takie kupuje? a jesli dostalas w przenecie to powinnas od razu wyrzucic!

Gość trzeba by je przymierzyc
maja dziwny fason i pogrubiaja moim zdaniem, podobne tylko brazowe mialam w 2006 roku i ciezko do nich cos dopasowac :/

Gość killmeifyouwant
wlasnie jakos tak z tej "epoki" pochodza... z zeszlego dziesieciolecia. Dzis przymierze i wkleje fote. Jedyne co mnie powstrzymuje przed wyrzuceniem to fakt, ze innych w kant nie mam, wyrzuce te, potem musze kupic nowe, a malo co w takich chodze i troche szkoda kasy.