Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodkie G

Polska Rosja związek

Polecane posty

Gość słodkie G

Czy jest możliwy związek Polskiej kobiety i Rosyjskiego meżczyzny?? żeby oboje byli szcześliwi. Czy nie ma to sensu.

Gość 99999999999999999999
nie nie mozliwe kazdy to h. czy polak czy rusel

Gość możliwe możliwe czemu nie
na to co inni mówią nie patrz , nie każdy rusek to alkoholik i nierób dużo jest kulturalnych i wykształconych , w każdym narodzie znajdą się jakieś wredne mendy nawet wśród nas "idealnych" polaków

Gość fdgsgsg
ruscy nie róznia sie zbytnio od polakow, takwiec smiało

Gość mnbxhsaos
nie będzie to dziwne jeśli się okaże ,że się zbytnio nie różnią , polaki i ruskie piją , tylko ruskie więcej

Gość słodkie G
Ja słyszała że oni są patriarchalni, mają mentalność niewolniczą, itp. Jestem po jednym spotkaniu z panem z tego kraju wczoraj kupiłam ,,Gazete Polska'' i tam była cała gazeta o ich mentalności. że mentalność niewolnicza, że lubią się znęcać nad kobietami, że nie są otwarci itp. - teraz pytanie spotkać się 2 razy czy nie.

Gość 99999999999999999999
nie spotykaj sie bo zniszczysz sobie zycie.

Gość obalimy tą władzę
a na imie mu Mahmet? z południowych republik ZSRR?

Gość słodkie G
to typowy rosjanin z europejskiej części wyznanie prawosławne. Imię: Siergiej

Gość dziwne rzeczy w tej gazecie
czy rosjanin, czy inna narodowość - są ludzie i ludziska... Rosjanie nie różnią się zbytnio od Polaków mentalnością. Są chrześcijanami, więc unikniesz problemów w sferze religijnej... Osobiście znam kilka rodzin z Rosji i to bardzo fajni, wykształceni, porządni ludzie. Oczywiście, że idź na spotkanie, jeżeli jedynym powodem Twoich obaw jest narodowość...

Gość fannuczia
w polsce przemoc wobec kobiet jest potworn a i nikt ofiarom nie pomaga-polaki ti bijaki i brzuchate spaslaki-wiekszosc z nich

Gość słodkie G
Moja mama namiętnie kupuje gazete polską i ona mi dała to do czytania. I ona zaznaczyła w tekście że rosjanie mają mentalność niewolników. podała przykład w gazecie ''że jak przewodniczka w rosji krzyknęła na turystów to wszyscy zamilknęli mimo iż zapłacili za wycieczne.'' -że to mentalność niewolnicza.(((( a wcześniej sama mnie zachęcała do tego chłopaka i mówiła że to dobry chłopak. A teraz((( odkąd przeczytała całą gazete polską to mówi ze nie powinnam być z nim. A dostałam od tego Siergieja smsa że chce mnie do restauracji zaprosić i nie wiem co robic((

Gość huisteka
zazdroszcze ci -mnie rosja fascynuje-a nieznam nikogo z rosji-kocham rosyjska literature filmy muzyke to i rosjanina bym pokochala heheh-jak to fajny gosc -to to sluchaj serca

Gość huisteka
balet tez kochanmi moskwe i petersburg bym chciala zoabczyc --przymierzam sie do wycieczki

Gość słodkie G
mama mi radzi po przeczytaniu gazety zebym nie szła choć nie zabrania i mówi jak sobie poscielisz tak wyśpisz. I to twoja życie. więc sama muszę podjąć decyzje