Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiixxx

Witajcie w moim nowym wątku

Polecane posty

Witam, Piszę tu tylko, żeby powiedzieć wam, że dostałam moją paczkę z rentą. Pozdrawiam to całe Kafe z Seszeli. Takie coś. ❤️ ❤️

GDZIE JEST MOJA RENTA? 😡 W moim sejfie hotelowym :) I tak ogrywam Agnieszkę Śmieszkę, Janię i wszystkich w tym waszym guliku kasą od założycieli banków. Wiecie oni tak robia bo chca miec ksywkę caryca na moja babcie. Prababcie. Ale oni nie rozumieja kilku rzeczy. Na przyklad? Kobiety z 5 dzieci i wiecie to juz po nich. I tyle. I Bona i Mengele uwazaja ze oni mieli racje, dorobil sie głupią Szkocją. No wiecie - tak se mozecie wszyscy uwazac, a jak dlugo pozyjecie to wasza sprawa. A kasa ze Szkocji należała się mi? A nie? Sie dowiem. I jest. JEST. ❤️ ❤️

Gość ehh szkoda gadać
ee od razu widać że to podszywy. Po pierwsze, zbyt mało chaotyczne, za dużo interpunkcji. A po drugie, Owca nigdy nie dostanie swojej renty i paczki, bo ani jej renta nie przysługuje ani nikt jej nigdy paczki nie wysłał :D

Gość fanka owcy bozej
:)

Witajcie dzisiaj, szkoda że nic nie napisaliście. Ja dalej tu.Chcą żebym wróciła do KEW. Wiecie - ja sie nie dam. Mówcie i myślcie sobie CO CHCECIE - JA SIE NIE DAM i tyle. Koniec. Kasa moja za nie tylko brak męża i dzieci ale PRACY STAŁEJ 11 lat, mieszkanie, środków do życia. Bo wiecie życie ma plusy i minusy i tak dalej - nie wszystko musi się udać. A nie? Czasem jednak tak. I wiecie, tak sobie pomyślałam może spluwkę sobie kupię i tyle. Na brygidki też, ale nikt mnie nie znajdzie. Znaczy znajść znajdą, ale rady mi nie dadzą wiecie. Bo nie wiedzą jak myślę. I daleko jest od środka EUROPY. Takie coś. Ciepło, ale ja się nie dam wypalić. Za dużo tego. I tyle. A Wy? ❤️ ❤️ ❤️

I wiecie nie przejmujcie się mną bo nie warto i tyle. Do szkoły nie wrócę bo nikogo ciekawego tam nie ma. A ja jestem okradziona. Dziecko z brygidek to mi rady i tak nie dacie. Ze świętą Brygidą czy bez. Zresztą TU jest mi to obojętne. A nie? ------------------------------------------------------------------------------------------ Seszele stanowią grupę 115 wysp pochodzenia wulkanicznego i koralowego na Oceanie Indyjskim. Dwa główne archipelagi kraju to Wyspy Wewnętrzne i Wyspy Zewnętrzne. Tylko 33 wyspy są zamieszkane. Największa z wysp to Mah (144 km) i na niej znajduje się stolica kraju Victoria oraz zamieszkuje na niej ponad 80% ludności. Pozostałe większe wyspy to Praslin (38,8 km), Silhouette (20,7 km) i La Digue (10,4 km). Wyspy Seszeli można podzielić na dwa rodzaje ze względu za budowę i pochodzenie. Wyspy wulkaniczne (w liczbie 32), zbudowane z zasadowych skał wulkanicznych są większe, mają urozmaiconą rzeźbę wyżynno-górzystą z płaskimi wybrzeżami. Pozostałe to wyspy koralowe, które wznoszą się niewiele ponad powierzchnię oceanu, mają wyrównaną powierzchnię. Z wysp koralowych można wymienić Amiranty, Farquhar i Aldabra. Atole koralowe nie są najczęściej zamieszkane. Na Mah znajduje się także najwyższy szczyt kraju Morne Seychellois 905 m n.p.m. Długość linii brzegowej wynosi 491 km. I tyle. ❤️ ❤️ ❤️

Wiecie, ja na razie idę. Sprawdzę paczkę. Bo ONI widzieli. A nie? Sznupali za mną. W samolocie i nie tylko. Ale ja się nie dam. Mnie nie jest łatwo ograć. 😡 Wiecie ja już przeklinac nie będę - ja się wyrazam KULTURALNIE i tyle. Co jeszcze? No właśnie. Może trochę popływam i zaglądnę później, co też tu nie napisaliście. ❤️ ❤️ ❤️ c.d.n. ❤️ ❤️ ❤️

GDZIE JEST MOJA RENTA? No gdzie? Zgadnijcie? ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Gość znawca owcy
spadaj,nie jesteś owca. za krótkie posty, zbyt poukładane to wszystko. Sposób pisania podobny ale to nie ten styl. Zbyt siłowe to.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej