Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokowa szokowa 458

RAK pomocy!!!

Polecane posty

Gość szokowa szokowa 458

Witam. Czy lekarz może stwierdzić raka bez badań. Dokładniej koleżanka była u ginekologa bo badaniu stwierdził że ma raka lewego jajnika niby pobrał coś tam do badań i jak będą wyniki to będzie wiadomo czy złościwy czy nie?! Dostała jakieś silne leki których skutkami ubocznymi jest złe samopoczucie, wypadanie włosów,stany depresyjne? I właśnie w związku z tym chciałam zapytać kogoś bardziej zorientowanego, czy to jest możliwe? Czy gin przy zwykłym badaniu mógł rozpoznać raka dosłownie na 10minutowej wizycie, czy możliwe jest żeby dostała takie leki (wydaje mi się że to chemia) bez stwierdzenia czy złośliwy??? Czy mam koleżankę bajkopisarkę?

Gość skasowana
chyba bez badan zaden lekarz nie powie RAK, chyba ze jakis konowal,

Gość szokowa szokowa 458
no dla mnie też jest to strasznie dziwne a nigdy na szczęście nie miałąm styczności z taką chorobą dlatego pytam jak to się odbywa?

Gość AJKDJHDS
nie, niemożliwe, a już na pewno bez badan nie przepisuje sie tak silnych leków. Spytaj jak nazywa się ten lek ;)

Gość nie....
raka mozna stwierdzic w jeden sposob badajac tkanke wtedy ma sie 100% pewnosci

Gość szokowa szokowa 458
spytać o lek nie mogę bo nie mam kontaktu z tą osobą

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oczywiscie ze dobry lekarz od razu rozpozna tyle ze nie raka a guza, bedzie widział czy to cos niegroznego czy guz o rakowej strukturze, mojemu tacie i tesciowej po samym badaniu lekarz stwierdził nowotwór potem badania to potwierdziły,jednak Twoja koleżanka na pewno nie dostała żadnej chemii

Gość asdfghkj
Lekarz mógł stwierdzić guza, ale jak wg niej to zrobił- badaniem czy przez usg? I z czego pobrał jej te wycinki, bo chyba nie z tego potencjalnego guza jajnika? Chemii na pewno też nie dostała ot tak, do chemii trzeba przejść kwalifikację i to dopiero po potwreidzeniu histopatologicznym nowotworu i innych badaniach.

Gość No to nie dostała
Żadnych leków tylko w linii prostej silna trucizne,niech natychmiast to wyrzuci

Gość annia.....................
Powiedz koleżance,żeby NATYCHMIAST zmieniła lekarza. U mnie stwierdzona raka prawego jajnika poprzez badania histopatologiczne.Widziałam już swój pogrzeb .Miałam 27 lat i maleńkie dziecko.Najpierw był psychiatra.Póżniej rozjazdy po najlepszych w Polsce ginekologach. Okazało się ,że mam niewinnego torbiela na jajniku. Zyczę twojej kolezance duuuuużo zdrówka pozdrawiam.

Gość kasiasiaisa
Na podstawie badań można stwierdzić czy to rak.

Gość jak rak powiedzial jej ze rak
?? no co ty, moze stwierdzic narosl nowotworowa (czyli kazda narosl jak i pieeprzyk moze byc nowym tworem...) ale nie czy jest zlosliwa czy jakakaolwiek zagrazajaca zdrowiu czy zyciu i nie przepisuje lekow powodujacych oslabienie i wypadanie wlosow bo to jest chemia (leki przyjmowane kroplowkowo przy nowotworach zlosliwych)

Gość No to nie dostała
A wogóle chemia powinna byc zakazana,bo niszczy cały organizm,a raka i tak nie wyleczy.