Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejee

czy zakończyc zwiazek?/

Polecane posty

Gość ojejee

Witam jestem w związku od 3.5 roku moja narzeczona często pracuje jako hostessa ostatnio miała pracować w jakimś centrum handlowym a przez przypadek znalazłem jej zdjęcia w skąpym stroju policjantki na targach motoryzacyjnych, jak jej teraz zaufać ?? czy lepiej sie rozstać

Gość trh6jhyt
to troche wstyd miec taka narzeczona co chodzi prawie nago przed wszystkimi, normalna kobieta by sie nie zgodzila na taka prace

Gość Masufasa
hostessa tohostessa nie wiesz ze one tak pracuja?

Gość slodka_i_zla
n i co w tym zlego? ludzie maja gorsze problemy w zwiazkach

Gość ojejee
zgadzam sie hostessa rozumiem to wcześniej nie było problemów wszystko widziałem ładnie wizytowo ubrana reklamowała jakieś towary a teraz taki szok okłamała mnie bardzo mnie to poruszyło

Gość weronika190
moze bała się jak zareagujesz i wolała cię okłamac, porozmawiaj lepiej z nią a nie chceszn juz konczyc zwiazek...faceci...

Gość ojejee
sam fakt okłamania mnie do niej bardzo zraźił jestem facetem tolerancyjnym i ugodowym sam jej nie kłamie i oczekiwałem tego w zamian

Gość nie przesadzasz?
firma, która wynajmuje hostessy narzuca jak mają się ubrać, jak wyglądać, a nawet jak pozować... może się to Tobie podobać, lub nie, ale jeżeli taką ma pracę to po prostu pracowała, nie robiła nic złego. Oszukała Cię? może po prostu nie powiedziała o tym, bo wiedziała, że będziesz zły... moja kosmetyczka dorabia sobie jako hostessa i podczas otwarcia galerii handlowej kilka dni z rzędu pracowała - w stroju kąpielowym, w szlafroczku z satyny itp. jej narzeczony też był niezadowolony, ale cóż - taka praca... jeżeli nie pasuje Ci to to po prostu z nią porozmawiaj, może powinna zmienić pracę... zresztą to i tak tylko praca dla młodych panienek...

Gość ojejee
Czyli w związku nie ma co liczyć na szczerość bo będzie ukrywać nie jedno wiedząc że mi się nie spodoba, ja jej mówiłem wszystko pracuje jako informatyk i nie raz pracuje na wyjazdach u klientów nie raz nawet specjalnie zabierałem ją z sobą bo naprawdę nie mam nic do ukrycia