Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narzeczona89

Garnitur dla Pana Młodego

Polecane posty

Gość Narzeczona89

Ile czasu przed ślubem wasz narzeczony miał już garnitur??? Bo mój ostatnio stwierdził, że zajmie się tym tak na miesiąc przed ślubem...ja uważam,że to za późno....

Gość fiołkowa :)
My trzy miesiące przed ślubem mieliśmy wszystko skompletowane (ubrania)

Gość Narzeczona89
no też tak właśnie myślę, że 2 czy 3 miesiące przed będzie ok:)

Gość fiołkowa :)
Na miesiąc przed powinniście mieć gotowe, bo potem po prostu może nie być czasu na takie rzeczy :) Powodzenia :)

Gość TakaONA89
Mój garnitur kupił miesiąc przed ślubem, mamy do wesela jeszcze 2 tygodnie a moja suknia dalej się szyje :D ale to moja wina bo ciągle wydziwiam ;p garnitur to najmniejszy problem, w ciągu jednego dnia kupił garnitur, koszulę, muszkę i buty ;)

Gość Narzeczona89
A tak z innej beczki...to jaki może być czas oczekiwania na suknie szytą przez krawcową. Bo chyba jednak zdecyduje się na uczycie ale nie mam pojęcia ile to może potrwać...Co prawda są rożne krawcowe ale może ktoś mi przybliżyć jeśli ma już jakieś doświadczenie w tej kwestii??? :) Z góry dzieki :)

Gość TakaONA89
Ja miałam wziętą miarę w lipcu, a zaczęła mi ją szyć pod koniec lipca :) gdybym nie wymyślała to by mi wisiała już w szafie :) myślę że miesiąc Ci spokojnie starczy ale lepiej zacząć wcześniej bo wtedy masz większą możliwość to wydziwiania ;) Ja miałam mieć bez rękawów, potem jednak zrobiła mi długie koronkowe rękawy a teraz znowu mi je odpruła i zostawiam na ramiączkach bo tak się najlepiej czuję :)

Nie ma co panikować! Akurat kupno stroju weselnego dla pana młodego jest o wiele łatwiejsze niż dla jego partnerki ;) Tak na prawdę można wszystko skompletować podczas weekendowego wypadu do sklepu!

Gość worek kartofli
bo w ostatniej chwili garniaka nie znajdzie i slubu nie będzie