Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlablaOLA

Gest pocalunkow

Polecane posty

Gość BlablaOLA

Wiem ze temat znaczenia pocalunkow juz tu był ale nie znalazłam nigdzie pocałunku który mnie nurtuje. Otóż znaczenia kiedy facet bierze moja twarz w swoje dłonie, najpierw przygląda mi sie badawczo,Wzdycha, masuje kciukami policzki i potem całuje delikatnie w usta lub czoło. Czyli w zasadzie cała ta mowa jego ciała i gest mnie zastanawia. Ma ktoś pomysły?:)

Gość taki ma styl facet
To jest czułość.

Gość BlablaOLA
No właśnie, chodzi o to ze spotykamy sie od pól roku, mówimy piszemy sobie cudowne rzeczy ale słowa kocham nie padły. Zaczęłam bardziej zwracać uwagę na mogę ciała, może coś zdradzi.. No i właśnie najbardziej utkwilo mi w pamięci to jak całuje i trzyma moja twarz.. Co sądzicie?

Gość pomarańczlala
Niestety... Takie zachowanie niechybnie świadczy o tym, że facet Cię zdradza z krową sąsiada. :(

Gość taki ma styl facet
A gdy kobieta dotyka delikatnie czoła mężczyzny, jego skroni i caluje go potem w usta- to co wyraża tym gestem? Znasz odpowiedź? :)

Gość BlablaOLA
Zapomnialam powiedziec ze jak wzdychał to mial hydrant w odbycie. Myslicie ze to moze mieć jakis zwiazek?

Gość heekejeklejke
może równie dobrze znaczyć, że wyuczył sie trików które działaja na kobiety...znałam takich

Gość ŚLICZNA RUDA
każdy pocałunek od Niego jest cudowny 😘

Gość BlablaELA
Jak mnie potem rznal to powiedzial że tak na ciebie patrzał, bo miałas spiochy w oczach i chcial wydlubac ale sie brzydził.