Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisac czy nie

Czy warto pisac do faceta jako pierwsza?

Polecane posty

Gość napisac czy nie

Czy lepiej zawsze udawac niedostepna? Pytam , dlatego bo facet dlugo staral sie o spotkanie ze mna Po tym jak zaczelismy sie spotykac juz tak sie nie stara Choc pisze do mnie czasami gdzie jestes co robisz To taki poczatkowy etap, nie jestesmy w zwiazku.

Gość napisac czy nie
nie mam czasu w tym momencie na czytanie ksiazki:) pytam o opinie Was kobiety a moze facetow o ile zagladaja tu tacy

Gość napisac czy nie
??

Gość z charakterem
n ie uprzedzając pytanie " czemu?" bo nie!

Gość napisac czy nie
noi super biore to pod uwage:)

Gość Zagadajac facet
Chcesz znac moje zdanie?

Gość napisac czy nie
jasne

Gość normalny.,.,.
a propos ksiażki dlaczego meżczyzni wola/kochaja zołzy...ktos kiedys napisał ,ze jest to poradnik dla egoistek , które pragna zostac samotnymi manipulantkami...i w pełni sie z tym zgadzam...na krótka mete moze i działa....ale pózniej pozostaje pytanie: co sie zrobiłam ,tak nam było dobrze, odszedł bez słowa...

Gość napisac czy nie
czekam;)

Gość Zagadajacy facet
Jesli komus zalezy na kontakcie z dana osoba to sie odezwie pierwsz .

propos ksiażki dlaczego meżczyzni wola/kochaja zołzy...ktos kiedys napisał ,ze jest to poradnik dla egoistek , które pragna zostac samotnymi manipulantkami...i w pełni sie z tym zgadzam...na krótka mete moze i działa....ale pózniej pozostaje pytanie: co sie zrobiłam ,tak nam było dobrze, odszedł bez słowa..' niemozliwe...

Gość z charakterem
Jesli komus zalezy na kontakcie z dana osoba to sie odezwie pierwsz . widocznie jemu juz nie zalezy , nieludz sie autorko tak jak ja sie ludzllam i ludzi wciaz moja przyjaciolka [zakochana a amen-wciaz cierpi-bo ja bajeruje typ ]

Gość z charakterem
sorki, klawiatura mi szwankuje

Gość napisac czy nie
ja zwykle podazam za slowami: nie ma czasu w zyciu aby pozostawic wazne slowa niewypowiedziane ale czasami mysle sobie 'lepiej siedz cicho' i poczekaj

Gość z charakterem
zakochana= niemyśląca

Gość napisac czy nie
to nie tak,ze sie nie odzywa, bo sie odzywa, ale nie to,ze jakies wypisuje slodkosci, zwykle rzeczy pytania o codziennosc

Gość napisac czy nie
nie nie , nie zakochana :) podoba mi sie - nie powiem, ale do zakochania to nam daleko

Gość z charakterem
aha?!

Gość napisac czy nie
z charakterem ??

Gość dck
nie pisac, to facet ma sie starac. a jak sie nie stara, to kopa w tylek i nastepny

Gość napisac czy nie
rozumiem co masz na mysli z drugiej strony moze ten ktos czeka na moja wiadomosc?:) (tak sie pocieszam:P)

Gość 123231
Co za pytanie. Kompletnie nie rozumiem kobiet w tym zakresie. Jak ci zależy to nie siedź w nieskończoność na dupie i nie udawaj księżniczki na wieży. Facet jak się stara przez jakiś czas i zauważy, że nie ma pożądanych efektów, to daje sobie spokój. Nikt nie chce wyjść na pantoflarza i natręta.

Gość napisac czy nie
to tez nie tak on oczywiscie na poczatku sie staral, pisal az doszlo do spotkania..pozniej sam powiedzial,ze czekal na wiadomosc wiec odzywalam sie , ale przestalam bo wydawalo sie ze jest obojetny, choc mysle,ze udaje takiego 'twardziela' i mimo wszytsko sam zcsami napisze chodzi mi bardziej o to,ze ja strasznie nie lubie jak niektorzy faceci do mnie pisza i odpisuje z grzecznosci nie chce byc natretna

Gość z charakterem
gowno prawda 123.... co nam po staraniach jesli facetowi nie zalezy{prawiczkiem jestes? ze sie nie znasz na sprawach damsko meskich?} po dwoch m-c znajomosci to facet powinien okazywac zainteresowanie... owszem po dluzszej znajomosci obie strony , ale to tez nie znaczy ze jednej osobie mniej czy bardziej zalezy , wszystko zalezy od "pary"i od tego co do siebie czują

Gość napisac czy nie
HEJ my nie jestesmy para, narazie troche wiecej niz kolegami. nie napisze mu kocham Cie tylko hej, jak sie masz, tylko ciezko zinterpretowac Jego odpowiedzi to taki dziwny typ

Gość z charakterem
wiec odzywalam sie , ale przestalam bo wydawalo sie ze jest obojetny intuicja za pare tygodni , miesiecy , lat - zrozumiesz tak czy siak , życzę powodzenia , wszak przypadki się zdarzają

Gość kobieta ma czekać
tak zawsze było jest i powinno tak pozostać

Gość napisac czy nie
ok rozumiem Was lepiej sie powstrzymac i jesli mu zalezy na znojomosci bedzie sie sam staral- zrozumiale

Gość z charakterem
g. prawda , nie rozumiesz i sama sie odezwiesz taka prawda