Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czy jest juz jakas foremka z terminem majowym? :) mnie sie pokazaly dwie kreski w zeszly czwartek, zaplodmienie okolo 3 sierpnia... czekam z niecierpliwoscia na 6 wrzesnia na pierwsze usg z nadzieja ze ciaza sie potwierdzi bo na razie nie moge w to uwierzyc. od wczoraj biore prenatal complex, 2x1 magnez z b6 bo brzuch boli i kwas foliowy 3x1. pizdrawiam Was Cieplutko w ten niezbyt piekny dzien.

Gość znowu ty
Gratuluje!!!

Gość Hurrra!
Gratuluj! :)

nie dziekuje :) probuje trzymac sie na dystans, ale id czwartku swiruje a do yego 6 wrzesnia chyba zwariuje! poza tym dzis bylam na herbacie z kolezanka, micna byla :/ po wypiciu tak mi slabo bylo, serce walilo w domu mierze cisnienie 140/80... po godzinie przeszlo... mam nadzieje ze bedzie ok.

Gratuluję, pamiętam jak sama się dopiero co dowiedziałam a teraz jestem w 40 tygodniu :) życzę cudownej ciąży :)

toficzek27 jestes juz po czy jeszcze przed a moze w trakcie? :) widze, ze termin masz tuz tuz

Up UP może już się ktoś pojawił nowy z rewelacyjnymi wieściami... wiem, że maj jeszcze daleko i kilka z Was nawet nie wie, ze jest w ciąży ... :)

Gość Mała czarna kawka 22
Jest już taki temat-poszukaj kilka stron wczesniej :) tam jest kilka dziewczyn i ze 2 strony wpisów.

hej:) ja wlasnie jest juz kilka watkow na maj ale jakos obumarly:( u mnie jak narazie jest 5 tydzien wg miesiaczki:)

Nikola a ja własnie napisałam w tym wcześniejszym w kt orym się wypowiadałaś... tam jest więcej postów więc piszmy tam :)