Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronkaka

dużo dziś zjadłam?

Polecane posty

Gość weronkaka

*śniadanie: 3 kromki chleba takiego bułkowego z dwoma pasterkami szynki i pomidorem *potem: jeszcze jedna kromka z masłem i szynką, trochę sera białego *obiad: 2 filety ryby "pangi" w panierce z dwoma ziemniakami i mizerią *potem: 4 kawałki sernika *kolacja: 3 kromki tego samego chleba z szynką

Gość weronkaka
up

Gość weronkaka
według mnie nie jest tak źle, waże 65kg przy wzroście 170cm - to chyba jeszcze nie wieloryb

po co ona niesie kartkę i buty :P twarz ma jak dziwka :) makijaż nadaje taki pozór Luźna koszulka, rozmazane to zdjęcie... Nogi ładne :)

Gość oj duzooooooooooo
ja tyle nie jem nigdy :o Dzisiaj zjadłam jedną kromkę z szynką, serem i pomidorem, rosół z makaronem i 2 plasterki oscypka a jeść mi się nie chce w ogole

Jak na dietę to dużo jak na normalne odżywianie to dobrze :) jest lato jedz więcej owoców warzyw :) a no i dobrze że ryby jesz ale nie polecałabym pangi bo to syf nic więcej.

Gość dhsjkoijsjsjjsjs
Ja dziś zjadłam: - 2 tabliczki czekolady (jedną na śniadanie, drugą wieczorem) -4 brzoskwinie -mniej więcej szklankę ryżu brązowego z potrawką z kurczaka - kromkę chleba z pomidorem -1 kawałek ciasta kakaowego z kremem podwójną kawę w dużym półlitrowym kubku z 2 lyżkami cukru Dodam, że mam teraz sraczkę, chce mi się rzygać i boli mnie głowa. dziękuję za uwagę.

Gość weronkaka
nie wiem po co niesie kartke i buty, nie interesuje mnie to. Dałam tylko taki przykład mojej figury. i zadałam pytanie, czy jestem naprawdę gruba???

Gość weronkaka
nie jestem na diecie, ale zastanawiam się czy zacząc się odchudzac. Powinnam???

daj swoje zdjecie w samej bieliżnie to ocenie :) z trzech stron najlepiej. Bo na tym gówno widać.... -5kg by nie zaszkodziło przy tym wzroście.

Gość weronkaka
nie ma mowy o moim zdjęciu. Ja w spodenkach i takiej koszuli wyglądam identycznie. Czyli powinnam schudnąc. Dzięki kinky reggae! Umiesz sie nabijac ale oko masz:):):)

nałóż na twarz worek i po sprawie. Nie bede sie bryndzlował pod twoje zdjęcia.. nie te progi kochana :P Nie jest źle, normalna sylwetka :) Tylko 65kg brzmi cięzko przy tym wzroście. Lubie sie nabijać z ludzi którzy mają problemy z oceną sytuacji :P Pozdrawiam.... wielorybie :P

Gość weronkaka
Ok,dzięki. Tak naprawdę dałeś mi motywacje. A przecież 5kg to inie jest tak dużo, może uda mi się więcej. Trzymaj się kinky nabijaczu:P

5 starczy, tylko zebyś w zimie mi nie utyła z powrotem.... W żabce jest ostatnio promocja... na.... mleczną czekoladę.... :P wiesz taka co sama rozpływa sie w ustach ;) Hej cześć i czołem :P

Gość wqeqweqwe
ta lska ze zdjęcia jest super umięsniona