Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyIek

Napisałabym do niego

Polecane posty

Gość motyIek

bo tęsknie cholernie, ale nie mogę. Jak to przetrwać?

Gość to napisz do mnie
a dlaczego nie napiszesz?

Gość jedjfhrgf
a czemu nie możesz? napisz

Gość mała bułka
Ty za nim tęsknisz, ale wybrał mnie :D

Gość motyIek
Nie mogę,bo to się skończyło zanim na dobre zaczęło :(

Gość mała bułka
:D

Gość jedjfhrgf
To tak jak u mnie :( A on to zakończył czy Ty? Czemu się skończyło?

Gość akashanet
też nie mogę....

Gość motyIek
idź stąd zboczku :D jedjfhrgf W sumie to ciężko powiedzieć.. Pokłóciliśmy się.. I przestał się odzywać.. Napisałam raz. Przeszło bez echa a jeszcze na dokładkę widziałam go jakoś z tydzień temu, on mnie nie zauważył... A u Ciebie jak to wygląda? :(

Gość jedjfhrgf
My tez się pokłóciliśmy. Potem ja się odezwałam pierwsza, on odpisał, a potem już nic i cisza... :( A Tobie co, nie odpisał?

Gość jedjfhrgf
on odpisał i potem znowu ja napisałam, a on już nic* O, tak było.

Gość motyIek
Dobrze że Ci odpisał... To może jest jakaś nadzieja? U mnie już chyba nie... Chciałam wyciagnac pierwsza rękę, dobrze wiedział że w tamtym momencie byłam gotowa to zrobić nie patrząc na nic,bo zależało mi na jego obecności. Nie uszanował, trudno... Może nie chciał a to wszystko co mówił było pustymi słowami...

Gość motyIek
Eh, to kiepsko... Ale moze da sie to uratować? Ja tak wracam do tamtych momentów i pamiętam że pierwsza inicjowałam ostatnie rozmowy.. Wlasnie podczas jednej z nich zaczelismy sie klocic,zaczął mnie oskarżać o coś a siebie wybielać. Później napisałam, oddał moje rzeczy i gdy napisałam już zwyczajnie po tygodniu co słychać nie odpisał a mam gwarancję ze odczytał. Męczę sie juz 3 tydzien

Gość jedjfhrgf
No, odpisał, popisaliśmy trochę i ja mu zadałam pytanie i raptem nic :( Takie olewanie jest najgorsze i świadczy o braku szacunku dla nas. To Ty napisałaś i on w ogóle nie odpisał? A długo już nie odpisuje? Może jeszcze jest nadzieja, że odpisze?

Gość motyIek
Zakładalaś tutaj temat? Ostatnio coś czytałam, nie wiem czy to o to chodzi? Że dziewczyna spytała jak on widzi znajomość i nie odpisał. Wiem że oznacza to brak szacunku i już się nie narzucam,może zrozumie ale za późno

Gość jedjfhrgf
No, bo oni tacy są, ze siebie wybielają, oni zawsze bez winy :( Ja mam dosyć, bo czuję się strasznie niefajnie, że mnie tak potraktował. Już bym wolała, żeby napisał coś chamskiego niż tak jak teraz :(

Gość motyIek
Zauwazylam wlasnie :( do tego straszni dumni i uparci... Tak masz racje, ta niepewnosc jest najgorsza... A ile trwała Wasza znajomosc?

Gość jedjfhrgf
Nie, nie zakładałam. Pierwszy raz o tym piszę, bo akurat patrzę że troche podobna Twoja historia do mojej.

Gość jedjfhrgf
Ponad pół roku. A Twoja?

Gość jedjfhrgf
Ponad pół roku. A Twoja?

Gość jedjfhrgf
No, dumni strasznie, to już chyba 3 raz jak ja się pierwsza odzywam. A teraz powiedziałam, ze nie, nie odezwę się.

Gość jedjfhrgf
To nasza 3 kłótnia i chyba ostatnia :(

Gość aleksa33334
zapraszam na mojego bloga o pieskach: www.zmiloscidopsow.blogspot.com Codziennie nowe artykuły, więc zachęcam do obserwowania :)

Gość motyIek
Myślałam , bo ostatnio bardzo podobny temat, jak to czytałam to przykro sie zrobilo ze tak nas traktuja i w ciagu chwili wszystko pryska. U nas troche krocej bo 4 miesiące mijają za tydzień. Chociaż prawie miesiąc bez kontaktu to jakoś nie mogę się przyzwyczaić i najgorsze jest to,że nie moge na niczym innym skupic, nawet nie chce zawierac nowych znajomosci choc lato w pelni i mnostwo okazji :/ Pewnie bede sobie pozniej plula w brode, ale teraz zwyczajnie nie mam sily sie ogarnac :( Skoro 3 kłótnia to może jest jakaś szansa... U mnie jak widac po 1 sie skonczylo. Nie napisze pierwsza i sadze ze on tez sie nie odezwie, głupio to zabrzmi ale śledze jego opisy i znam go na tyle że wiem kiedy udaje a tutaj naturalnie jest zadowolony, chyba mu sie układa... Nie zniose chyba jak pewnego dnia sie dowiem ze ma jakas dziewczyne :(

Gość motyIek
no ja tak samo czesto pierwsza pisalam nawet jak byly gorsze dni bez klotni, ale nie mozna taka byc bo wykorzystaja to:(

Gość motyIek
zmykam stąd,powodzenia,mam nadzieje ze Wam sie ulozy🌼