Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoloBoloBolo

Nie wzbudzam zainteresowań kobiet :(

Polecane posty

Gość BoloBoloBolo

Ale masakra . Nie wiem co jest nie tak . Jestem wysokim . Nie mam zdałnionej mordy , anie tradziku . Kiedys byłem nawet dobrze zbudowany , chociaż wciąż tragedi nie ma . Jeżdżę motorem , ba jezdze bardzo dobrze , można stwierdzić ze jestem najlepszym bądź jednym z najlepszych wymiataczy w mieście . Tak źle nie zarabiam srednio te 3,5 tysia . Chociaz czasami tysiąc złotych a czasami 6 . Nie jestem dziwkarzem chociaż strasznym zboczeńcem . I tak zadna kobieta mna sie nie interesuje . No nic kurwa zero . Żadna mnie nie zaczepia na fb , żadna nie wzdycha , żadna nie zaprasza mnie na seks nic . Przeciez powiniem miec mega powodzenie , przystojny na motorze . A tutaj dupa

Gość onnnnaaaa84
albo jestes łysy albo jestes blondyn albo jestes niski

Gość BoloBoloBolo
No nie bede gadał chociaz wiem ze modne ze nigdy nie ruchałem . Bo ruchalem . Ale no naprawdę . Straszna lipa rozstałem sie z kobieta moze pol roku temu . I zero nic .

Gość werra1122
współczuje

Gość BoloBoloBolo
Kurwa nie jestem łysy , nie blondyn i nie niski . Mam mega gesta czarne wlosy . I ponad 190 wzrostu . Kurcze opcja taka , dostajemy zaproszenie z kolegami od dziewczyn kelnerek na popularnym disco . Przyjezdzami moto , piszcza i sie podniecaja . Przychodzi co do czego to zadna nie zagada nawet :/

Gość moniczka :P
daj fotke ocenimy bo tak z opisu sie nie da :P Szczerze mówiąc ja tez ny do ciebie nie zagadała kobiety lubią stałość i takie tam duperele a ty z opisy wyglądasz na cwania co bawi sie kobietami ale nie wnikam jak jest bo Cie nie znam

Gość werra1122
Może Ty powinieneś zagadać...

takie co piszczą i się podniecają :P haha wcale sie nie dziwię takie to lubią byc podrywane ale takie to tylko na jden numerek potem znikają

Gość BoloBoloBolo
No ja własnie nie zagaduje . Prawie nigdy tego nie robie , czasami jak sie nastukam mocno i zaczne cos gadac a ona np mnie zlewa jestem tak pod irytowany ze masakra . Ja tutaj odzywam sie do niej a tam mnie zlewa , kim ona mysli ze jest zwykla prosta wiesniaczka . I sie mega wkurwiam takimi akcjami i mi sie nawet niechce zarywac . blizej mi juz do 30 niz do 20 w zyciu mialem 4 kobiety i wszystkie one pierwsze zagadały i mnie podrywały . A tak zebym ja sam to nigdy

Gość titu
DAJ FOTKĘ TO OCENIMY

Gość werra1122
No to może czas to zmienić. Powalcz trochę o jakąś a ona to doceni. To faceci powinni zdobywać kobiety a nie na odwrót.

bo żadna normalna dziewczyna nie chce gadać z pijakiem który ledwo sie trzyma na nogach:P zawsze jest obawa że zwymiotujesz na nią :) Chyba za bardzo chcesz kogoś poznać dlatego Ci nie wychodzi

Gość BoloBoloBolo
Nie potrzebuje oceny swojego wyglądu . Ale ze jestem przystojny słysze nie tylko od swojej mamy . Moze jakis wyjatkowy tez nie jestem ale oceniajac siebie dałbym sobie 7/10

Gość BoloBoloBolo
Chociaż nie :/ Przypomniało mi się ostatnio . Kiedyś stałem na światłach na motorze , kombinezona czarna szybka w kasku . Nie pojmiesz kto jedzie . To pomachałem reka do jakis dup w aucie to wszystkie sie rzuciły do okna i zaczały otwierac drzwi , a ja debil zamiast zjechac wziac numer to spierdolilem bo byly z 4ery i sie wystraszylym . Hmmm powoli zaczynam cos pojmowac chyba poprostu jestem debilem ze tak robie i sie dziwie pozniej

Gość werra1122
A czego Ty się wystraszyłeś? Jak będziesz bał się kobiet to w życiu sobie żadnej nie znajdziesz. Otwórz się na świat. A ile masz lat w ogóle?

debilem jesteś bo się jarasz swoim motorem kupiłeś sobie go żeby szpanować przed dupami a zagadać nie umiesz :p Jak zagadujesz do dziewczyny nie zastanawiaj się co ona myśli przecież jak się wygłupisz być może że jej nie spotkasz:P

Gość werra1122
moniczka masz racje! zgadzam się!

Gość BoloBoloBolo
No nie wiem czego sam do końca dlaczego tak zrobiłem . 26

jak otworzyła drzwi to ok widocznie jej też się spodobałeś gorzej jak by nie było żadnego odzewu kobiety wysyłają znaki do facetów a ty jak widać nie umiesz ich odczytywać :P

Gość werra1122
Bop niby jestes cwaniaczek a jak przychodzi co do czego to drętwiejesz i uciekasz jak najdalej!

werra bo my kobity mamy zawsze rację :P co to się porobiło żeby kobieta musiała się starać o faceta :P

Gość werra1122
Nie wiem ten świat cały odwraca sie do góry nogami. Niedługo dojdzie do tego że my będziemy im kwiaty nosić i klękać przed nimi prosząc o rękę. Patologia normalnie!

Gość BoloBoloBolo
jak moglem sie jej spodobac jak wyglądam jak astronałta albo pałer rendzers :P Ogolnie mi chodzi o cos takiego , ze do wiekszosc kolesi jakies tam dupy swiruja sobie na boku czy cos i to jest normalne . I sam osobiscie chciałbym miec jakies adarotorki , nie koniecznie zeby z nimi byc , Bo nie oszukujmy sie 90 % kobiet jest strasznie brzydka a jak nie takie brzydkie to pewno nudne jak woda po kartoflach , albo watpliwej inteligencji . Ale chociaz zeby mna sie interesowały i mnie jakos adarowały moze ich niechce na partnerki ani seksualne ani zyciowe . No ale zeby cos od nich miec

BoloBolo Następnym razem zagadaj do kobiety która Ci sie spodoba po obudzisz sie za pare lat z palcem w dupie :P Nawet jak puścisz buraka na ryjcu to nic to nawet słodkie :P Niektóre desperatki już klękają :)

Gość werra1122
Tej ale Ty sie określ albo chcesz znaleźć kobietę albo nie. Bo najpierw piszesz że nikt Cię nie chce i nie masz nikogo na stałe i teraz mówisz o tym by Cię tylko adorowały. Ja na serio juz nie rozumiem facetów nawet w 1%;-)

Gość BoloBoloBolo
Tylko kobiety chcą pieniędzy . I to jest problem pragna kasy . Ja wcale nie uwazam ze to jests złe . To jest normalne , samica szuka samca ktory zapewni jej rodzinie najlepsze zycie . I wzgledy materialne sa jakby nie patrzec chyba jedne z najwazniejszych jak nie najwazniejsze . A niestety nie posiadam takich pieniedzy i jestem w ciemnej dupie

Boże pusak z Ciebie jak nic z ostatniej wypowiedzi wynikło że jesteś strasznym egoistą chciałbyś żeby panienki Cię wielbiły a niby za co ?? za motor ? widocznie jest w tobie cos odpychającego:) Wcale brzydkie nie oznacza nudne zresztą brzydkie to pojęcie względne bardziej blon lalę są nudne bo ich jedyny problem tak jaki lakier do paznokci wybrac na dzis :) Zmien tok myślenia bo nikog nie znajdziesz bedziesz jeździł po mieście ja te satre dziady z siwą brodą

Gość werra1122
Zarabiasz 3,5 tys to mało. Mój zarabia 1500 i jakoś go chce. Nie każde są takie. Uwierz...