Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoloBoloBolo

Nie wzbudzam zainteresowań kobiet :(

Polecane posty

Gość werra1122
Moniczka To pojechałaś! Ale chyle czoło. Co prawda to prawda:-)

Gość BoloBoloBolo
haha nie no dobra świruje . Tak naprawdę jestem zadufanym balonem . Ktory by chciał aby kobiety w okół niego skakały i wielbiły jak króla . Ogólnie to sie mną interesuje ale je spławiam odrazu . Pamietam jakis czas temu . Figo fago na wiejskiej dyskotece . Przyjechali z kolega maszynami. Przyszly takie 4ery zaczeły sie krecic .Ale kurwa 4ery jedna ładna naprawde ale widac ze wioskowe ruchadełko blachara od ktorej jebie wiocha . Druga jakas zdałniona z wada postawy miala z 140 wzrostu i nogi 3/4 wzrostu . Trzecie grube dupsko sie jej szurało po ziemi . a czwarta nie pamietam . No ale chuj ida , ta ładna sie glupio patrzy ja na nia , przeszla ja stoje i gadam z kolesiem a ta sie jeszcze chamsko odwraca i patrzy , Dobra wracaja i stoja jakies 2 metry odemnie chuj wie dlaczego nic tamm nie bylo stoja i czekaja . A je pomysle ja pierdole ta jedna by wzial . ale kurwa jej kolezanki to jakies zdałnione jeszcze wyjdzie ze bedzie miala kolezanki korki taczer i poznam tych ludzi i bede musial im mowic czesc . Czy co kolwiek bede mial z taka patolka doczyniena . I chuj gadamy se i sie brecham i mowie do kolesia na chuj one tak tu stoja hahahhaa przynaje jestem zjebanem na maksa .Ktory by chcial byc wladca swiata i miec stado natretnych fanek jak czlonek metalicy ktore bym mogl splawiac i splawiac a one by lataly A sam bym sobie wybrał mis swiata . A ten temat tak zalozylem bo mi sie nudzilo XD

Gość werra1122
No to naprawdę mądry nie jestes! I po co to robisz żeby pośmiać się z ludzi? Mogę wiedzieć jak masz na imię?

Gość ghyjgj
buahah co za przychlast :D:D pewnie ma 5 par dresu na zmiane i dwa zlote lanncuchy :D

Gość werra1122
ghyjgj Chyba tak. Za mądry to nie jest!

Gość moniczka :P
Uśmiałam się na maksa ale zawsze mam tak z głupich ludzi :P Szkoda mi takich ludzi bo sami sobie robią krzywdę nie widzą swojej głupoty :)

Gość werra1122
Mi się wydaję że on jest w jakimś sensie odrzucany przez kobiety dlatego tak napisał;-)

Gość BoloBoloBolo
Bartosz :D Ejj a co wy nie śmiejecie się z ludzi ? Każdy się śmieje z innych tak samo , jak wy teraz się śmiejecie ze mnie . Tylko mimo wszystko ja sobie zdaje z tego co robię i po prostu tak jest ? Ale wiecie jaki jest pozytywny tego aspekt ? Nie spotykam sie z kazdym , czekam ,szukam .,szukam , szukam . Takiej co mi podpasuje , a jak juz naprawde podpasuje , To wtedy czlowiek jest najszczesliwszy na swiecie bo wie ze ma to jedyna i wybrana i nie potrzebuje do zycia nic innego . A nie brał bo było .

Pewnie że jest myśli że jest sex maszyną i boskim żigolo :P a Tu pewnie zapierdziela starym Komorem włosy tłuste jak olej po frytkach i w dupie z kulkowany papier toaletowy

Gość werra1122
Ale wiecie jaki jest pozytywny tego aspekt ? Nie spotykam sie z kazdym , czekam ,szukam .,szukam , szukam . Takiej co mi podpasuje , a jak juz naprawde podpasuje , To wtedy czlowiek jest najszczesliwszy na swiecie bo wie ze ma to jedyna i wybrana i nie potrzebuje do zycia nic innego . A nie brał bo było . Tylko że z tego co pisałeś wczesniej wynika że brał byś co było... Same kłamstwa pisałes ze jestes z Donośląskiego a tak na prwdę pewnie jestes z Pomorza... Ale cóż faceci tacy byli są i będą i nie zmieni tego nawet najmądrzejsza kobieta na świecie!

Gość werra1122
Hahahha... Sam gubi się w swoich kłamstwach ale to typowy facet;-)

i szukam i szukam i tak do 80 bo nikogo nie znajdziesz masz głupią gadkę i uważasz się za lepszego od innych za parę lat koledzy opuszczą a ty będziesz się oglądał za 18 :) i siedział przed kompem z ręką w majtach

Gość BoloBoloBolo
hahhahahah umieram no przecież napisałem ze tak se napisałem temat bo mi się nudzi . I nie koniecznie pisałem prawde przeca Dobra my tu gadu gadu to idziemy na jakies piwo a pozniej seks ? skad jestescie :D

Gość werra1122
z kontowni;-)

Gość werra1122
Oj Moniczka jak ładnie umiesz odzwierciedlić to co myślę;-)

Nie nie napisałeś tego bo Ci się nudzi po prostu prawdę Ci napisaliśmy a ty nie umiesz jej zaakceptować :P Walisz podszywki na maksa

Gość werra1122
Moniczka Daj spokój to jakiś durny koleś! I tak nie zrozumie;-)

Gość BoloBoloBolo
dobra moze troche sie uwazam Ale tak naprawde jest to moja własna taka wizja samego siebie . A może nie za lepszego , tylko raczej większość ludzi mnie odraza

Gość werra1122
To może zmień podejście do zycia bo masz już 26 lat a nie potrafisz znaleźć dziewczyny bo Cię odrażają. A za 10 lat będziesz desperatem który weźmiesz kogoś byle kogo by tylko ktoś był.

Gość BoloBoloBolo
ejj czy ja gdzies napisalem ze nie jestem zjebany ? no przeciez jestem zjebany jak sto chuji . I nie twierdze ze tak nie jest .

spójrz w lustro też poczujesz odrazę :P heh to już złośliwe ale prawdziwe :)Zmień wizję poszukaj pomocy u specjalisty, on Ci poradzi co zrobić :)

Gość BoloBoloBolo
w sumie to kompletnie nie czuje . Ejj ale patrzac na to co sie dzieje teraz . Dziewczyny tak szczerze ? ile razy zdradziliscie chlopaka ? ale nie mowie o ruchaniu odrazu , ale o jakims spotykaniu sie po tajniaku czy cos . Albo ile razy zrobiło sie wam przysłowiowo mokro na widok innego ?

Gość werra1122
Zmień sposób bycia a poczujesz różnice...;-) heh jak z jakieś reklamy napisałam;-)

Gość werra1122
Nigdy nie zdradziłam... Aczkolwiek nie twierdze że inni nie wzbudzają mojego zainteresowania.

Gość BoloBoloBolo
a wyobraź sobie ze masz takiego faceta który spełnia twoje oczekiwania w 100% daje Ci dużo więcej niż mogłaś by sobie wymarzyć ? wygląd , osobowość , seks , wszystko na poziomie 10000% I w tym momencie naprawdę nikogo innego nie chcesz I nawet jak spotykasz osobę w której sie kochałaś cale życie , i jestes z swoim partnerem to widzisz ze on jest 1000% razy lepszy

Gość BoloBoloBolo
dobra kurwa nawet nie wiem o co mi chodziło :) Pozno juz ciezko mi sie mysli A tak szczerze temat założyłem z nudów zjebany jestem trochę przyznaje mimo wszystko nie jest najgorzej . Ale wciąż kocham moja była kobietę . I muszę czasem sobie się pożalić w internecie jak mi się nudzi coś przykolorowac itd itp A obiecałem sobie ze nie odezwę sie do niej to zacząłem wypisywać żeby czymś się zając i nie pisać do niej A niestety nie możemy być razem ze wzgledu na pewien fakt i mimo tego ze uważam ja za najcudowniejsza kobietę na świecie , oczywiście z masa wad nie będę twierdził ze tak nie jest . Lecz mimo wszystko najcudowniejsza . Ale ... oj szkoda gadac nie wazne . Ide spac A na pytanie ktore zadałem odpowiadam w temacie , jak kogos kochasz to , to naprawdę widać Ale musialem sobie popisac glupoty w necie pa

Gość werra1122
No mój facet jest najlepszy. I nie szukam innego. Nie mówię że jak idzie ulicą przystojny facet to się nie spojrzę czy nie obejrzę. Taka ludzka natura. faceci tez tak mają i dobrze o tym wiesz.

Gość werra1122
Ty jesteś jakiś szalony wariat. Troche piszesz tak byś narwany był;-) Ale to wcale źle o Tobie nie świadczy;-)

Nigdy nie spotykałam sie z kolesiem po tajniaku nie wszystkie dziewczyny zdradzają swoich partnerów tak samo jak ni wszyscy chłopacy. Mokra robię sie jak pada deszcz i nie ma parasolki:) Jeśli jest najcudowniejsza to dlaczego do niej nie zadzwonisz nie pogadasz po jakiego sie dręczysz i udajesz męczennika, potem wrzucacie do sieci jakies śmieszne demoty o zranionej miłości . NAprawdę jesteś szalony hehe zmień dilera :P