Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polacy z UK

Prezes Wertyp znajdzie kiedyś kobietę lub faceta ?

Polecane posty

Gość Polacy z UK

Tak sobie myślę czy kiedyś Prezes W... znajdzie drugą połówkę kobietę czy faceta? Wtedy może skończą się jego frustrację związane z małym penisem aka wąż zbożowy. Zacznie normalnie wypowiadać się, może już nie będzie wchodził na kafe? Może w końcu coś osiągnie np kupi sobie samochód jak każdy facet. Jak myślicie czy Prezesowi pisana jest druga połówka

Gość yabadabadol
A partner wg ciebie jest po to żeby nie byc sfrustrowanym? Swojego partnera uzywasz tylko do seksu i wg ciebie wszyscy powinni tu być w parach? Nie bronię prezesa bo ma coś z głową ( tak jak wszyscy co tu piszą). Jednak myślę ze prezes robi was w konia i prowokuje a wy to wszystko lykacie :)

Gość regger
watpie czy ktoras laska z olejem w glowie zainteresuje sie prezesem i jego zbozownikiem w rozporku...nie wiem jaka ma twarzowke ow prezes, ale nawet gdyby byl niesamowicie przystojny jak tylko otowrzy gebe to leci z niej zgnilizna i tepota, jednakze wiem ze sa tutaj nawet na forum fanki prezesa, ale o ich inteligencji sie nawet nie bede wypowiadac, moje proroctwo jest takie ze owszem prezes znajdzie sobie jakas dziunie ale bedzie to typ blond marioli w rozowym futreku, ktora ma nie myslec tylko wygladac i wielbic prezesa

Gość yabadabadol
Jeszcze nie widzialam tutaj fanki prezesa oprócz tej gowniary modliszki. Żona i inne po prostu go tolerują. Nie sa fankami, ale też nie wyzywaja bo wiedzą ze nie ma sensu. Większe buraki znajdują sobie niunie wiec o to bym się nie martwila :D

Gość Marcepanowa......
Dokładnie poza gimgównem w postaci modliszki to żadna normalna kobieta nie zwróci na niego uwagi. Chyba, że jak sam wypowiedział się Prezes lecą na niego Angielki. Jednak z mojej strony to może i Angielki na niego lecą te bardziej otyłe z ilorazem inteligencji mniejszym niż zero. Plenerowa, numerowaa czy MAGDA go tolerują tak samo jak zapach z kubłów na śmieci. Pewnych rzeczy nie da się wytępić.