Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwowpowstalam

Czemu ciagle sie denerwuje i placze?Nie mam sily.....

Polecane posty

Gość znerwowpowstalam

Kazda sytuacja mnie do tego doprowadzaak mi cos nie pasuje to potrafie sie wsciekac i placze masakra;/ Jak temu zapobiec?

Gość znerwowpowstalam
Bez zboczenstw prosze,jestem na skraju wyczerpania.Nie wiem co zrobic?

Gość Andreee,
hej, a może to jakieś wahania hormonalne, albo po prostu nerwica? do specjalisty marsz :)

Gość pomarańcza747
m,

Gość gość
Słuchajcie, poradzcie coś... Potrzebuje jakiegoś środka ziołowego, suplementu który pomoze mi przejśc przez strasznie stresujący mnie egzamin na prawo jazdy. Pomocy !

Gość gość
A kiedy masz ten egzamin? Może spróbuj czegoś na bazie melisy, magnezu, sama przed egzaminem na prawko się strasznie denerwowałam i łykałam forstres. Mi pomogł, bo w końcu zdałam, nie spinałam się tak bardzo, chociaż na jazdach z instruktorem to byłam tak spięta że mi noga biegała po sprzęgle :/, myślałam że nie dam rady łuku zrobić do tyłu

Gość vvvanilia9
A jak długo przyjmowalas ten Forstres zeby mozna było zobaczyc pierwsze efekty ? Nie uspiał Ciebie ten suplement ? Dobrze sie po nim czułaś ?

Gość fikayo0
jak chcesz mieć nerwy pod kontrolą to zachęcam do stosowania preparatu Nervomix - łagodzi stres i rozdrażnienie :)

Gość Lulay872
Nervomix można brać śmiało, bardzo pomaga. Moim zdaniem jeden z lepszych suplementów na rynku. Żadnych efektów ubocznych nie zauważyłam. Takie suplementy muszą być bogate w magnez, witaminę B6 :)

Gość gosiaczekkiper
Nervomix też często biorę mam mnóstwo problemów w pracy także pomaga. Kontroluje napięcie nerwowe i łagodzi stres nawet ostatnio moja mama go używała

Gość kongeno
Dzięki za polecenie tego leku Nervomix!! Faktycznie daje rade. Jestem czlowiekem dosyc nerwowym i wystarczy jedna tabletka by dac nerwom odpoczac... dobrze ze dodatkowo jest niedrogi. jeszcze raz dzieki!!

Gość morisan25
O tych tabletkach nervomix wiedzialem juz dawno dawno temu i faktycznie pomagaja. Jak to jest zrobione nie wiem ale jak jestem zdenerwowany od razu siegam wlasnie po ta tabletke ;)