Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huisteka

to super nie miec przyjaciol

Polecane posty

Gość chleb z pasztetem
fvsrt twój facet i tak będzie ruchał inne panny, on na pewno nie jest takim odludkiem jak ty, a jeśli będziesz mu robiła wymówki, to ci wpie**ol spuści. żałosne ,żal mi ciebie niedorozwoju i kaleko emocjonalny , właśnie taki jest poziom kafe a póki trwają wakacje jest gorzej, co widac po takich postach

Gość pattita
ja nigdy nie mialam potrzeby przynalezenia do grupy ,paczki, wspolnoty, ruchu , stowarzyzenia, spolecznosci(najfgorzej jest na wsi i wdziarach malych dzie wszyscy sie znaja)-po prostu totalny indywidualizm , samotnictwo , niechec do bycia w stadzie -a podobno kazdy pragnie gdzies przynalezac

Gość pattita
przeczyztalm ksiazke trudni wspolpracownicy-i cytat,, to zdumiewające ze tak wielu ludzi nie ma przyjaciól i tak niewielu zdaje sobie z tego sprawę

Gość chleb z pasztetem
mi to nie jest potrzebne , na ludziach się bardzo zawiodłam , szkoda ,że jak komuś pomagałam na różny sposób to jeszcze potrafił obgadywać mnie za plecami jaka to ja sknera nie jestem albo jakieś rzeczy wyssane z palca na mój temat, albo osoby które wpierdalają się z butami do twojego życia i ci je niszczą mając się przy tym za najlepszych przyjaciół

Gość pattita
masz racje -ludzie potrafia byc podli-nie warto lokowac w nich uczuc przyjazni-tylko w milosc do partnera

Gość no tak bywa czasem
wolę mieć czas dla siebie niz go marnować dla nic nie wartych ludzi

Gość pattita
ludzie to bestie -ja jestem niezdolna do przjazni -coz szykany w skole i przedskolu

Gość pattita
najlepszy przyjaciel to wypchany portfel

Gość hakka lawa
czlowiek nie ma przyjaciol -przyjaciol ma tylko powodzenie

Gość pellucca
naprawde mozna zyc bez przyjazni i jakiejs paczki

Gość georginiaaa
Ludzie, wy tak na serio myślicie???? Jak wyglądają wasze weekendy, wakacje??? Co ze swietami, uridzinami? Nikt do was sie nie odzywa, nie spotykacie sie z nikim (poza rodzina oczywiscie...)? Zreszta, w jakim wieku jestescie? To najwazniejsze chyba...

Gość kijholkka
przyjazn to gówno

Gość kullokkja
ludzie to gowno-vide oszusci matrymonialni

Gość attiambina
przyjazn to sciema -nic takiego nie ma

Gość mam bardzo wielu przyjaciól
a w kazdym radzie bardzo, bardzo dobrych znajomych, nidy nie czyulam sie samotna czy bezradna,zawsze wiem,ze ,moge kogos prosic, chocby o porade, same tez sie tym odwzajemniam> jestem bardzo towarzyska, lubie ludzi , choc lubie tez czasem zamknac sie sama w domu - dobrze miec wybor.

Gość attiambina
nie brakuje przyjemnych zludzen -ja zawsze sama wakacje , wekendy , swiat , urodziny -kontakt z rodzina i z druga polowka -poza tym odludztwo-nikogo nie potrzebuje

Gość trzeba mieć wrodzoną
zdolność do nawiązywania przyjaźni, tak jak do śpiewu, tańca, malarstwa, matematyki. Niektórzy ludzie są za bardzo podejrzliwi i nieufni, inni znowu naiwni. Nie umieją właściwie ocenić intencji drugiej osoby, dają się wykorzystywać, a póxniej stają się zgorzkniali i głoszą takie swoje życiowe "mądrości", jak ta, że przyjaźń to góówno.

Gość attiambina
no wlasnie -nie kazdy jest zdolny do przyjazni , a smutne przejscia zyciowe podlosc ludzka juz w przedszkolu doznzna moga wzbudzic nienawisc i lodowoatosc wobec ludzi

Gość lopikjja
nie mozna ufac nikomu spoza rodziny-w ludziach trzeba widziec zlo

Gość problem w tym, że rodzina
to też ludzie i nielojalność w rodzinie ma się równie dobrze, jak we wszystkich innych relacjach międzyludzkich. Zdrady małżeńskie, konflikty między dorosłymi dziećmi i rodzicami, pomiędzy rodzeństwem, nieinteresowanie się starymi rodzicami, waśnie o majątek. Wiele można by jeszcze wymienić.

Ciężko jest komuś tak naprawdę zaufać i jak człowiek już raz się rozczaruje to potem długo ma uraz i niechęć do jakiś głębszych kontaktów...jednak prawdziwi przyjaciele są jak rodzina, w życiu ma się ich naprawdę niewielu, reszta to tacy znajomi na piwko, do pogadania, na imprezę. Ale jednak człowiek nie jest samotną wyspą i na dłuższą metę nie może być sam....przyjaciele są potrzebni.

Gość lopikjja
tak wiem , ze jesli chodzi o sprawy majatkowe to rodzina mozze byc podla-ale np, jesli uczen jest wysmiewane i szykanowany w szkole to przeciez co jak co ale rodzina go nie wysmiewa tylko zwykle stara sie wesprzrc- istad dzieciak ma nauke -ludzie to bestie kanalie skurwiele itp a przyjazn to gowno, ja nigdy nigdzie nie nalezalam do zadnej grupy , paczki, organizacji i dobrz emi z tym

Ale z was naiwniacy. Nie ma nic za darmo. Przyjaciele są jak jest dobrze tzn. przyjdzie przyjaciółeczka do ciebie na kawkę pogadać. Jak zacznie być źle to sobie znajdą kogoś innego. Dopóki mają jakiś interes w tym to się przyjaźnią. Ja miałem wielu "przyjaciół" w trakcie studiów. Potem się okazało, że przyjaźnili się po to aby mieć z kim projekty pisać czy uczyć się na egzamin. Po skończeniu studiów pomimo moich zaproszeń na przysłowiowe piwo nikt nie raczył nawet odpisać.

Gość problem w tym, że rodzina
Rodzina też nie zawsze wspiera dzieci. Niektórzy rodzice są bardzo bezwzględni, krytykują, wyśmiewają, stawiają nadmierne wymagania, jawnie faworyzują jedno ze swoich dzieci, ich zdaniem to bardziej udane. Niszczą w dzieciach poczucie wartości. Przez to forum przewinęło się mnóstwo osób, które słyszały od rodziców "z tobą tak zawsze", " nic w życiu nie osiągniesz" itp. Nie dla każdego dziecka rodzina jest azylem..

Gość lopikjja
czuly krzysiu ma absolutna racje-przyjaciele sa gdy jest dobrze, gdy jest zle nie ma nikogo, jesli ktos cierpi na powazna chorobe albo stracil wysokie stanowisko-to nawet jesli byl lwem salonowym bywalcem to robi ie pustynia a trzw przyjaciele znikaja -smutne , dlatego nie warto szukac przyajzni , paczki i chciec nalezac do grupy

Gość aglitis
nie warto gonic za przyjaznia -tylko za miloscia no i kasą

Gość ludzie Wy
naprawdę tacy biedni jesteście, ja mam znajomych na których zawsze mogę liczyć

Gość gudlejka
takk - jeszcz epewnie sie na nich przejedziesz, lepiej nikomu nie ufac-prawdziwa przyjazn -no moze 1 na milion

Gość gerrlinda
lepiej miec druga połowke -tez odludka- i siedziec z nia w domu