Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjvvb

BUTY ROZMIAR 20-Ile miały wasze dzieci jak nosiły ten rozmiar?

Polecane posty

Gość ghjvvb

moze głupie pytanie ale potrzebuje wiedziec:)

Gość ale mołpetek
nie wiem na pewno po roku

syn wcale nie nosił, bo jak zaczął chodzić - tuż po roku to miał od razu 21, córka jak zaczęła chodzić w podobnym wieku to miała 19, a za chwilę stopa jej urosła i w sumie chodziła ze 4 mies. w 20 - z tym, że moje dzieci rosną skokowo

Gość ghjvvb
moj synek ma 10msc i ma rozmiar 18, pytam bo mam fajne sandałki i zastanawiam sie czy beda dobre na przyszłe lato jak bedzie miał 1,5roku? bo teraz to w nich pływa

Gość skoro chcialas, to masz
Pewnie kompletujesz pake uzywek na allegro i zastanawiasz sie z jakim rozmiarem polaczyc takie buty :D

mało prawdopodobne - moja córka ma własnie 19 mies, jest nie za duża i z 21 wyrosła z miesiąc temu, sandałki są zazwyczaj większe, ale za rok to syn będzie miał pewnie coś ok. 23

Gość ghjvvb
nie:) kupiłam ostatnio w sklepie bo były zarabiaste i nie mogłam sie powstrzymac, a nie było mniejszych:) myslałam ze jak ubiore skarpete to sie beda trzymac ale niestety leca:/ coz dzieki za odpowiedz moze je kiedys ubiore:) a jak nie to ktos odziedziczy nówki a szkoda :(

Gość moja ma teraz 19 m-cy
i nosi 21-22. Rozmiar 20 nosiła między w wieku 12-15 m-cy. Myślę, że Twój mały ponosi, skoro teraz ma 18 a jest sierpeń to może w maju jeszcze będą dobre...