Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafka pikafka

Zestawy do manicure - kupować na Allegro czy droższe w e-sklepach?

Polecane posty

Gość kafka pikafka

Chce kupić zestaw do manicure japońskiego i się zastanawiam dlaczego różnica cenowa allegro a sklep internetowy jest taka duża. Myślicie, że te tanie to są podróby?

Gość 0spokolokoluz0
nie wiem?

Gość 0spokolokoluz0
w sklepach maja na pewno marżę dużą

Gość kafka pikafka
na alllegro tez musza ja narzucic zeby zarobic. tym bardziej ze tam teraz sprzedaje tez sporo sklepow. sklepikow;)

Gość kafka pikafka
bazarek taki;p i zeby produty tez bazarkowe nie byly:/

Gość 0spokolokoluz0
az sie zaczelam zastanawiac i w necie odp szukac. roznie pisza ale faktycznie za niska cena na pewno jest podejrzana

Ja kupiłam na alegro i nie nadaje się do niczego tak naprawdę, więc chyba lepiej wydać więcej kasy i kupić nawet w sklepie gdzieś nie daleko siebie, aby potem im móc wzrócić jak coś będzie nie tak.

Gość a Ciebie interesuje
ten rozowo zielony tylko zestaw? moze poszukaj innych, ktore sa tansze a wcale nie gorsze

Gość kafka pikafka
anija21 - teraz to mnie przestraszyłaś a Ciebie interesuje - właściwie to nie wiem, nie myslalam o innych za bardzo, a jakies polecasz?

Gość a Ciebie interesuje
no wlasnie o to chodzi ze polecam;) to jest cyba jakas nowosc na rynku ale znalazlam zestaw bezparabenowy, ktory teoretycznie jest specjalnie przygotowywany do uzywania samemu w domu. tego 2-kolorowego w koncu ni ekupilam wiec nie mam porownania. ale ten co ja mam mi pomogl i uwazam ze dziala. i nie kupilam na allegro;) się nazywa tak: MANICURE JAPOŃSKI GERMANY ;)

Gość ReAnia
wiem, ze to blog sklepu ale w sumie chyba troche racji maja co do cen http://www.neonail.pl/blog/manicure-japonski-czyli-ostatnia-deska-ratunku-dla-zniszczonych-paznokci/ "Przy zakupie odpowiedniego zestawu pamiętajmy, by nie nabywać go z niesprawdzonych źródeł wtedy może przynieść więcej szkody, niż pożytku. Najlepszym rozwiązaniem są więc zaufane sklepy, gdzie zakupów dokonują zawodowe kosmetyczki I mimo nieco wyższych cen, mamy gwarancję, że zestaw jest 100% oryginalny."

Gość kafka pikafka
wracam, żeby powiedzieć, że kupiłam :)) zdecydowałam się na ten japoński i jestem baardzo zadowolona. po pierwsze, że był tańszy nić P shine, po drugi uważam że wcale nie gorszy :) CHyba nawet łatwiej się go używa :D i wybrałam sklep, bo się przestraszyłam trochę allegro :)

Gość uwazajcie lepiej
ja kupilam na allegro i szaj jak nic. uwazajcie bo tylko kase wywalicie ((szukalam najtanszego)

Gość uwazajcie lepiej
aa, nie kupilam do japonzkiego ale do zeli, co nie zmienia faktu ze szajs

Gość oumajgaszsz
ja lubie najtansze na allegro :))))))))))

Gość sama nie wiem JJAAA
no wlasie sie zastanawiam ostatnio nad tym czy sie przywiazac do sklepow czy nie. na allegro mozna robic zakupy hutrowo ze tak powiem a sklepy nie maja az takiej oferty

Gość 788ulka
ostatnio porownywalam ceny w sklepach i na allegro i musze wam powiedziec ze przezylam szok. na allegro jest teraz drozej! serio, masakra. sprawdalam dlugo. tym bardziej ze czesto kupujemy rozne rzeczy u roznych sprzedawcow i za kazdym razem placimy za przesylkę. najlepiej miec pare sklepow "hurtowni" byc im wiernym. a z czasem moze i nas jakas karta stalego klienta udarują ;))

Gość 788ulka
a jesli chodzi o paznokcie to ja moze specjalistka nie jestem, ale na pewno odradzam popularny sklep allepaznokcie. niestety, ale ich produkty sa cienkie :/ lakiery farbują płytkę. żele malo trwale. ja i moje 2 kumpele mowimy stanowcze nie! ;)

Gość ubawkaubaweczka
zgadzam sie co do allepaznokcie - porazka jak dla mnie. ale czego oczekiwac za taki psi pieniadz

Gość jak wyzejj
unikajcie allepaznokie - beznajdzieja jakich malo://

Gość 0099ania
ja unikam mitero milano od kiedy sie na nich przejechalam