Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość .....o...

Kocha mnie lecz chce odejść

Polecane posty

Gość .....o...

Hej. Może ktoś z was mi doradzi lub podpowie. Moj misiak chce odemnie odejść :( Jesteśmy ze soba 4 lata i dużo przeżyliśmy najpierw 2 lata na odlegóść potem sporowadziłam się dla niego do polski no i 2 lata tu. Razem 4. Były wzloty i upadki. Nieraz były momenty że ja już nie wytrzymywałam bo był strasznie zimny do mnie, bez uczuciowy. Ale były rozmowy i jakoś znów było fajnie. Potem wyjechał do pracy za granice na 1.5 miesiąca i jak wrócił było cudo u nas w związku. A w niedziele pojechaliśmy trochę pozwiedzać i w drodze spowrotnej rozmawialiśmy o dzieciach co by było gdyby.... I oświadczył mi że sie z kimś spotyka. Widzieli się raz. Zadzwonił do niej i zaprosił ją na zakupy. No i mówi mi że to nie przez nią. Ze mnie kocha w co mu naprawde wierze(jest bardzo szczerym facetem) No ale mówi że to mój charakter. Mam troche po mamie tego rządzenia ale się ograniczam. A on powiedział mi że mam mu dać być facetem. Chce bym była szczęśliwa. Ale ja nie potrafie bez niego żyć moje życie kręci się tylko wokół niego... Moją rodzine i przyjaciół mam w innym kraju. Tu tylko babcie i ciotki :( Pomocy to tak bardzo boli

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować