Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa piwonia i bez i róża

stosunek przerywany z prezerwatywą

Polecane posty

Gość malinowa piwonia i bez i róża

co myslicie o takim sposobie antykoncepcji kochamy sie rzadko, nie chcę brać tabletek antykoncepcyjnych, on też na nie nie nalega, trudno, nie mogę brać to nie mogę, on chce prezerwatywy ja ok, może być ale strasznie sie boję wpadki, on jest z daleka, na razie nie chcemy sie wiazać, nie ma mowy o dziecku a ja boję sie prezerwatyw bo moja przyjaciółka bliska właśnie wpadła używając gumek i ja po prostu nie ufam do końca gumką czy mu zaproponować przerywany ale w gumce? Jak on może na to zareagować? Bardzo by mu to przeszkadzało? Jak sądzicie

Gość malinowa róża
ok gumkom a wy ufacie w 100% gumkom? bo ja np. nie

Gość malinowa róża
tak też robimy czasem ale ja też chce czasem normalnego sexu tradycyjna jestem i mnie gumka nie przeszkadza ale niech sobie pryska juz na zewnątrz do tej owej gumki a i tak szybciej dochodze niz on bo cały tydzien sie nie widzimy to i tęsknie za nim bardzo potem

Gość malinowa róża
brałam tabletki wiele lat teraz juz mi lekarz zabrania praktycznie ich brania a nie chce na własną rękę ich brać i ryzykować pogorszenie na zdrowiu załatwic bym sobie załatwiła przez koleżankę ale nie mogę tak zdrowotnie wiem ze jest to komfort bo brałam naprawde całe lata i było ok nie zaszłam w ciąże

Gość stary byk56
Moja teza: Prezerwatywa jest super bezpieczna. Oczywiście są pewne zasady stosowania. 1.Zawsze świeże. Najlepiej jak dziewczyna kupuje.Nigdy nie ufaj tym wymietoszonym,zetlałym śmieciom co faceci nosza miesiacami w portfelu albo tylnej kieszonce...to złom. 2.Kontroluj zakładanie gumki na prącie. Nie wszyscy faceci wiedzą jak dobrze założyć.Pomóż mu. a)zawsze na wzwiedzione prącie. b)nigdy na pokryte śluzem prącie,które już było w pochwie(gumka się zsunie). c)zawsze przytrzymaj koniec gumki dwoma palcami żeby tam gdzie ma być zbiorniczek na nasienie nie było powietrza. Pewnie,że jest jakaś dodatkowa gwarancja kiedy facet w momencie zblizania się skurczów wysunie członka z pochwy...mimo,że jest w gumce.Też tak kiedys robiłem jak wiedziałem,że dziewczyna jest na maksa płodna albo silnie orgazmiczna. Teraz zyję jak w raju...dupeczki moje już nie są płodne i nie pamietam kiedy zakładałem gumkę :)