Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lati

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Siemka Wszystkim !! Mam problem ze swoim mężczyzną chodzi o to , że nie mam ochoty z nim spać razem i zawsze jak mu to powiem to sie obraża o co mu chodzi nie może tego zrozumieć ... Dziewczyny pomóżcie mi jak mu przemówić, żeby sie nie obrażał . I za kazdym razem jak cos powiem źle to sie obraża i czesto sie kłucimy ;/

są konkretne powody, ze nie chcesz z nim spac? napisałaś post strasznie ogólnikowo i nic z niego nie wynika... w ogóle nie chcesz z nim spać? SPAĆ w jakim sensie??

po prostu spać mam dość bo z nim sie nim sie nie wysypiam i po drugie nie chcem wpasć przed rodzicami bo nie pozwalaj mi z nim spac

hmm.. ludzie zazwyczaj lubią spać razem, ale jesli Ci to nie odpowiada... nie wiem pogadaj z nim szczerze, powiedz jakie zdanie mają rodzice i ze to nie jest dobrym pomysłem

Gość Ależ możecie
No to niech sie obraza droga wolna,a co Cię to obchodzi

i od jakiegoś czasu zmusza mnie do sexu i prosi zeby t ozrobić a ja ze nie jestem jeszcze gotowa a ten ze czemu co mi zalezy zeby tylko dać takie teksy mowi

Gość Ależ możecie
To niech se mówi a co Ciebie to obchodzi,niech sobie zwali konia powiedz mu,bedzie mu lzej hehe

Gość Ależ możecie
Nie było slubu,wiec sexu nie bedzie to chyba oczywiste,tak niech sobie mówi,skoro tyle mówi