Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awolg

Co zrobic jesli ona mi sie nie podoba?

Polecane posty

Gość awolg

poznalem na czacie pewna dziewczyne i pisalem z nia dosyc dlugo. szczerze mowiac zdazylem sie zaangazowac i zaczalem juz cos do niej czuc i chyba ze wzajemnoscia. nie spotkalsmy sie jeszcze ale wysylala mi zdjecia na ktorych byla ladna szczupla i wogole bardzo mi sie podobala. niedawno zobaczylem jej jakies aktualne zdjecie na ktorym byla poprostu brzydka. straaasznie pulchna a do tego nie za ladna i staro wygladajaca twarz. szczerze mowiac moje uczucia do niej i cae to zaangazowanie przeszlo mi w jednej chwili jak reka odjal. wiem ze zaczniecie mnie teraz krytykowac ze liczy sie dla mnie wyglad jakbym sam byl jakims herosem ale piszac tyle czasu z nia poprostu mialem zupelnie inne wyobrazenie o jej wygladzie. i nie wiem co teraz zrobic? dalej to ciagnac? czy odpuscic sobie? co teraz skoro tak sie wczesniej zaangazowalem a teraz mi sie nie podoba? nie ma nawet jakiejs ladnej slodkiej milej buzi a charakterem i zachowaniem tez za bardzo nie nadrabia. nie jest dla mnie atrakcyjna nie podnieca mnie. nie wiem co robic? swoja droga jak to mozliwe ze az taka jest dysproporcja miedzy zdjeciami. to napewno ta sama osoba a fotoszopu raczej nie uzywala bo zdj robione komorka i wysylane mmsem. ciekawe tylko z kiedy tamte wczesniejsz byly? sprzed 5 lat?! nie mam jakiegos spaczonego gustu. nie tylko mi sie nie podoba. bo pokazywalem zdj kilku osobom i potwierdzaly moja wersje. ale ona ma jakies wysoka samoocene uwaza sie za ladna. dziwne jest tez to ze ma duze powodzenie u facetow. byla juz w kilku zwiazkach, " niezobowiazujace spotkania" , jest podrywana w barach i w pracy. czy naprawde mezczyzni lubia takie kobiety? co moze sie w nich podobac? juz ie chodzi mi o to zeby byla kosciotrupem czy modelka tylko zwykla dobrze wygladajaca dziewczyna o juz powiedzmy sredniej budowie. prosze o odp na wszystkie moje pytania i o nie jezdzenie po mnie za bardzo. i tak zle sie z tym czuje ze ja tak przedstawiam.

Gość Yokoona
znajomość internetowa, z znajomość realnie to dwie różne bajki

Gość Ale co t y chcesz?
Szukasz w niej dziewczyny, przyjaciela, koleżanki, bo z twojej rozprawy jednoznacznie ciezko to wywnisokowac ;/

Gość Pomarańczowa Wariatka
Własnie własnie..Co ty od niej chcesz? Na poczatku cie pociagała?

Gość menen
odpusc sobie

Gość awolg
szukalem w niej dziewczyny

Gość jniji
daj jej spokój i wróć grzecznie do budy.

Gość awolg
do jakiej znowu budy?

Gość dobrzeradzeproszepana
najlepiej jak jakoś ja uśiwadomisz że to jest koleżeńska znajmość. no chyba że w ogole Ci na niej jako na człowieku nie zależy to zerwij całkowicie tą znajomość, unikaj konatktu to z czasem całkiem wygaśnie. nie ma co tego odwlekać bo bez sensu było by jej robić nadzieje czy cos. a zdjęciami można manipulować, makijaż, ustawienie ciała itd, pozatym mogła miec tez zdjęcia z chodzby pól roku temu ale sie zapuscila utyla prztsala o siebie dbac. nie ma co, uciekaj zanim jest na to czas : )

Gość hcghdsgchj
nie ciągnij znajomości na siłę. urwij to, albo powiedz jej, że widzisz w niej tylko koleżankę. nie okłamuj dziewczyny.

Gość tak to jest,,
jak się wyrywa laski na czacie. Lepiej poznawać ludzi w realnym zyciu, to od razu widzisz jak kto wygląda.

Gość Ędrju
doklanie , trzeba podrywac w realu , ja tak robie i nigdy nie zaluje chyba ze laska mnie nie chce . ostatnio tak trafilem ale co robic , zycie :)