Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój chłopak

Chłopak i związek.

Polecane posty

Gość mój chłopak

To już nie pierwsze nasze rozstanie i nie pierwszy powrót. Teraz mój chłopak postanowił że wrócimy do siebie ale z zasadami. Każde z nas ma wymyślić 5. Jakie mają być zasady udanego związku ?

Gość parabolka 543
1.Seks 2.Seks 3.Seks 4.Seks 5.Umiejętność słuchania siebie nawzajem

szczerosć, zaufanie, nie ma pijakich powrotów do domu, olewania drugiej osoby, okłamywania jej, podrywania innych itp

Gość Jakiś Człowiek
1. Nie zdradzamy się. 2. Mówimy sobie prawdę. 3. Nie obrażamy się epitetami. 4. Nie foszymy się. 5. Ufamy sobie. Jeśli podasz te zasady, a 4 z jego zasad będą zbieżne z Twoimi to spróbuj. Jeśli nie to daj sobie z nim spokój.

Gość mój chłopak
parabolka 543 tylko że ja mam 15 lat i nie tylko sex mi w głowie ..

Gość Jakiś Człowiek
15 lat? To poczekaj z tym chłopakiem jeszcze trochę, ok? Jeśli on Ciebie już teraz zostawia i wraca to nie ma sensu. Jeszcze nie jesteście gotowi. Może za 3 lata do siebie wrócicie.

Gość mój chłopak
Ale ja go kocham .. I wiem co to miłość to nie jest żadne zauroczenie .

Gość parabolka 543
Wydaje mi się jednak, że jesteś jeszcze za młoda na to aby wiedzieć czym tak naprawdę jest miłość

Gość Jakiś Człowiek
Tak, tak i się tak rozstajecie i do siebie wracacie? Zastanów się. Jeśli go kochasz to wykaż się rozsądkiem i powiedz, że teraz to nie ma sensu, że musicie dorosnąć. Jeśli on Ciebie też kocha to zrozumie i poczeka. Jak taką próbę przejdziecie to stworzycie solidny związek.

Gość mój chłopak
I tu Was zdziwię bo jednak wiem ..

Gość Jakiś Człowiek
Nie zdziwiłaś nas, a przynajmniej mnie. Tobie się wydaje, że wiesz ale upór w twoim wieku jest normalny...

Gość mój chłopak
Nie potrafiłabym z nim teraz zerwać za wiele dla mnie znaczy.. Za dużo przeżyliśmy żeby zakańczać coś co może mieć przyszłość .. Takie jest moje zdanie

Gość Pomarańczowa Wariatka
Ja pamietam, że jak miałam 15-16 lat to co miesiac potrafilam zrywać z chlopakiem, wracalismy do siebie, zrywalismy z byle pierdoly. Jakoś już razem jestemy 5 lat i nie zrywamy ze sobą co miesiac, chyba wyrośliśmy ze szczeniackich zagrywek... Moze oni naprawde sie kochaja i chca sprobowac jeszcze raz ? Nie mozna nikogo tak pochopnie oceniac. Ja im życze szczescia. ;)

Gość mój chłopak
Mieliśmy 2 rozstania jedno ponieważ nie był pewny czy to ma sens, a drugie było z mojej winy .

Gość Jakiś Człowiek
Dziecko kochane, nie zrywaj z nim, tylko zawieś związek. Tym bardziej, że podobno już zerwaliście, nie? Ja wiem, że to ciężko. Sam miałem podobnie. Boli, płakać się chce itp. Tak te młodzieńcze hormony działają. Sam upierałem się, że kocham kobietę i będę z nią zawsze jeszcze grubo po 20. Teraz mam 31 lat i na serio jestem pewny swojej wybranki, oczywiście nie jest to tamta...

Gość mój chłopak
Pomarańczowa Wariatko dziękuje ;) Ja naprawdę wierzę że możemy stworzyć doskonały związek ..

Gość mój chłopak
Nie zerwę ( zawieszę tego związku ) bo go kocham !

Prosze :) To są takie prawa wieku. Hormony szaleją, czlowiek nie do konca czasami ma świadomość co mówi, łatwo zranic ukochaną osobę. A ja własnie jako nastolatka, jak wpadłam w mój mały szał, to zaraz było "koniec!"... Zwykle po 2 dniach max sie przepraszalismy i zwiazek trwał dalej. xD Mój chlopak jak mielismy po 16 lat czesto mowil, ze poznalismy sie za wczesnie, ze gdybysmy sie poznali majac 20 to moze mialoby to szanse. No ale mowie, jakoś ogarnelismy sie, pociagnelismy ten zwiazek, przezylismy tyle pieknych, ale tez tyle trudnych momentow, że w tej chwili raczej mniejsze szanse na rozpad, a mamy juz po 21 lat. I on mowi, że nie może się doczekać, az sie usamodzielnimy i zamieszkamy razem :) Nie mówie, że wy przetrwacie na pewno, może nie. Ale są też szanse, że tak. Ja jestem takim przykładem, też każdy mówił, że jestem niedojrzała i to sie rozleci ;)

Gość mój chłopak
Każdy mówi że osoby w taki wieku są za młode na związki. Ale przeciez one czują to samo. Czy to dorosła osoba czy trochę młodsza każdy podobnie odbiera miłość i każdy ma prawo się zakochać i być z tą osobą ;)

Gość Jakiś Człowiek
Może i tak ale po prostu w twoim wieku ma się za mało doświadczenia życiowego. Ja wiem, że ty uznasz to za brednie ale i tak zrobisz po swojemu. Jeśli już musisz to ok, ale zaproponuj mu zasady podobne do tych co Ci podałem. Jak mu się nie spodobają to szkoda na niego czasu.

Ja nie wiem, z czym macie problem najwiekszy w związku, ale najważniejsze jest zdecydowanie zaufanie, uczciwość względem 2 osoby, umiejętność rozmowy oraz co bylo trudne dla mnie w tym wieku- umiejetnosc pójscia na kompromis.

Gość mój chłopak
Jakiś Człowiek on jest bardzo wartościowym chłopakiem i nie marnuje na niego czasu ;) Dziękuje za propozycję i na pewno skorzystam ;)